Od 15.02. do 09.03. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Usisivač sa posudom
BOSCH BGS41FAM

Usisivač sa posudom
BOSCH BGS41FAM

Serie 6| / ProFmily / Boja: Plava / 10-godišnja garancija za motor
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: BGS41FAM
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 518,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uživajte u snažnim, konstantnim performansama Bosch usisivača: budući da razvijamo i proizvodimo naše motore visokih performansi u Nemačkoj duže od 65 godina, ne samo da očekujemo da usisavač pruža optimalne rezultate već i da bude dugotrajan, zbog čega dajemo 10 godina garancije na motor*.

Prilikom usisavanja u dečjim sobama, igračke poput komada slagalice mogu biti usisane. Pomoću tehnologije ToyGuard, ovi mali delovi biće usisani u poseban šuplji prostor na gornjem kraju cevi, odakle ih možete lako izvući. Za bezbrižno usisavanje.

Praktično rukovanje usisivačem prilikom usisavanja veoma je važno. Zahvaljujući našem sistemu EasyClean doživećete mnogo lakše iskustvo čišćenja. Posuda za prašinu uklanja se dodirom dugmeta bez ispuštanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika posuda za prašinu čisti se lakše, jer nešistoća ne može dospeti u uglove.

Verujemo da je dobar kvalitet vazduha važan. Dišite lako zahvaljujući HEPA filteru koji stvara izduvni vazduh koji je čistiji od vazduha u prostoriji. On filtrira 99,95% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađujućih materija – idealno za osobe koje pate od alergija.***** Periv filter znači da nema naknadnih troškova.

Ergonomski dizajn je važan prilikom usisavanja. Funkcionalni i estetski dizajn osigurava praktično rukovanje tokom nošenja, manevrisanja i skladištenja. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i velikoj zapremini posude za prašinu, čišćenje će vam postati veoma lako.

Viša efikasnost čišćenja u svakom trenutku zahvaljujući senzorima koji prate performanse i pokazuju kada filter treba da se očisti. Senzor tehnologije AirCycle i snažan Bosch motor stvaraju izuzetno jaku centrifugalnu silu (4 rotacije vazduha) koja još efikasnije odvaja prašinu od vazduha.

Ukupna ocjena

0

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta usisivača
Sa posudom
Boja
Plava
Zapremina posude
2,4 l
Bežični usisivač
Ne
Hepa filter
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
32,4 cm
Visina
26,7 cm
Dubina
47,4 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.