Od 15.05. do 31.05. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.


Pored peći i uređaja za klimatizaciju, u Top izbor online prodavnici pronađite odgovarajući bojler za svoje kupatilo ili kuhinju, kao i ovlaživače vazduha po najpovoljnijim cijenama.  


Veliki dio našeg asortimana peći na čvrsto gorivo čine Alfa plam i MBS štednjaci, kamini i peći za etažno grijanje. Nudimo preko stotinu modela peći na drva i ugalj, kao i značajan broj sve popularnijih peći na pelete. Široka paleta uređaja za grijanje obuhvata peći sa toplotnom snagom od 4 KW do čak 35 KW i površinom grijanja od 23 m2 do 200 m2. Od raspoloživih brendova tu su i elegantni modeli iz Prity i Plamen proizvodnog programa.


Za grijanje manjih prostorija opredijelite se za neki od brojnih modela grijalica. Top izbor ponuda obuhvata kvarcne, konvektorske, panel grijalice, kalorifere, uljane radijatore, te zidne grijalice raznih dimenzija i snage. Svi raspoloživi modeli su izuzetno jednostavni za upravljanje i predstavljaju praktično rješenje kada treba zagrijati manji kutak za kratko vrijeme. Cijene grijalica su i više nego povoljne. Svoj mali uređaj za grijanje poručite već za 26 KM.


Pogledajte najbolji izbor klima uređaja za hlađenje i grijanje, renomiranih brendova VOX, LG, Tesla, Elit i Hisense. Izbjegnite nepodnošljive vrućine u svom domu tokom vrelih ljetnih dana tako što ćete kupiti neki od standardnih ili inverter modela klima uređaja iz naše ponude. Koristite klimu energetske klase A, A+, A++, A+++ i utrošite manje struje za hlađenje ili grijanje životnog ili poslovnog prostora.


Poboljšajte kvalitet vazduha u stanu ili kancelariji Xiaomi ili Gorenje ovlaživačem vazduha iz naše ponude. Potražite model sa naprednim funkcijama kao što su digitalni tajmer, turbo režim rada ili LCD displej za jasan pregled.


Napravite korak više ka unapređenju zdravlja tako što ćete kupiti prečišćivač vazduha sa ultrazvučnom tehnologijom, HEPA i antibakterijskim filterom, metalnim kućištem i automatskom funkcijom isključivanja. Pored toga, iskoristite prednosti pametnih funkcija poput senzora kvaliteta vazduha i laserskog senzora čestica.


U kategoriji uređaja za grijanje i hlađanje nalazi se i na desetine modela Gorenje bojlera. U zavisnosti od toga da li vam treba mali bojler za kuhinju ili veliki za kupatilo, uređaj izaberite prema zapremini – od 5,5l do 110l, po najpovoljnijim cijenama.


Pratite naše akcije na Top izbor sajtu i izaberite kvalitetan uređaj za grijanje i hlađenje poznatih robnih marki. Čekaju vas najpovoljnije cijene i besplatna dostava na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.