Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Filteri

Filteri

KM – KM
Prikazano 1 od 1 proizvoda
Bestseller
Ima na stanju
  • Boja: Siva
  • Maksimalna brzina: 25 km/h
  • Autonomija baterije: 40 km
  • Vrijeme punjenja: 6,5 h
  • Nosivost: 100 Kg
1159,00 KM + besplatna dostava

Top izbor ponuda obuhvata električne romobile modernog dizajna brenda Segway i Xiaomi. Prije kupovine dobro provjerite koja je nosivost romobila, odnosno maksimalno dozvoljeno opterećenje za konkretan model. Izaberite električni trotinet sa maksimalnom brzinom od 14/kmh, 20km/h i 25km/h. Važne karakteristike koje treba razmotriti su i autonomija baterije i vrijeme punjenja. Nekim modelima je potrebno oko 3,5 sata, dok se drugi pune 8 do 9h.

Xiaomi električni trotineti za odrasle pružiće vam komfornu vožnju i jednostavan proboj kroz gradsku gužvu. Većina modela ima udoban upravljač i pneumatske gume koje se ne mogu probušiti, kao i čvrstu strukturu koja se lako rasklapa i sklapa. Romobili ovog brenda proizvode se sa jakom litijumskom baterijom, koja garantuje bezbjedno prelaženje i do 30km uz jedno punjenje. 

Za poboljšano iskustvo postoji nekoliko nivoa brzine i opcija jednostavne promjene režima pritiskom na dugme. Tako možete požuriti kući podješavanjem najveće brzine, izabrati sporiju vožnju kroz park ili se prilagoditi okolini uključivanjem režima brzine hoda. Pored kontrolnog, neki električni trotineti posjeduju i osjetljivo dugme za gas za još lakše upravljanje. Na multifunkcionalnoj kontrolnoj tabli romobila u svakom trenutku možete pratiti režim rada, snagu i druge važne podatke.

Nova generacija Segway električnih romobila promijeniće vaš doživljaj vožnje. Skuteri ovog proizvođača dizajnirani su za bezbjednu i ugodnu vožnju, opremljeni kvalitetnim prednjim i stražnjim kočnicama i LED osvjetljenjem. Pored sigurnosti možete računati i na uštjedu energije, jer tokom kočenja ili vožnje nizbrdo vraćaju energiju nazad u bateriju. Na taj način povećava se njihov domet, a vožnja postaje ekološki prihvatljiva. 

Osim vrhunskim performanasama, sklopivi električni trotineti se izdvajaju i svojim modernim dizajnom. Dostupni su u sivoj, crnoj, plavoj i ružičastoj boji. Kada se sklope ne zauzmaju puno mjesta u prtljažniku vašeg automobila, tako da ih možete ponijeti na odmor, izlet ili kuda god krenete.

Garancija na sve modele iz naše ponude je godinu dana. Izaberite električni trotinet koji najviše odgovara vašim potrebama i stilu i poručite online u Top izbor prodavnici. Isporuka proizvoda je brza – do dva radna dana, i uz to besplatna za Banjaluku, Sarajevo i cijelu Bosnu i Hercegovinu. 

Još jedna od pogodnosti koje nudimo jeste fleksibilnost plaćanja. Svoje novo moderno prevozno sredstvo možete platiti gotovinom – pouzećem, kao i na 6, 12 ili 24 mjesečne rate karticama Unicredit banke i Intesa SanPaolo. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete pozvati naš korisnički servis besplatno  na broj 0800 310 01 i u svakom trenutku dobiti željene informacije.