Od 15.05. do 31.05. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.


Da li želite inkjet ili laserski štampač? Potreban vam je samostalan uređaj ili multifunkicionalan aparat na kome možete štampati, skenirati i kopirati dokumente? Naš asortiman obuhvata vrhunske štampače različitih dimenzija, brzina, dizajna i tehnologija štampanja koji omogućuju kreiranje profesionalnih izvještaja. 


Ink jet štampači su top izbor za kućne potrebe kada želite povremeno da štampate tekst ili fotografiju odličnog kvaliteta. Za svakodnevnu štampu velikog broja stranica izaberite neki od Brother mono laser štampača koje karakteriše brz i tihi rad. Većina modela ima mogućnost dvostrane štampe u boji, povezivost sa mobilnim uređajima i iznadprosječni ulazni kapacitet papira.


Multifunkcijski štampači s razlogom imaju epitet neizostavnog uređaja u kancelarijama. Sa funkcijama štampe, skeniranja, kopiranja i faksiranja idealni su za sve poslove. Izaberite Brother ili Toshiba model odličnih performasi kao što je dvostruki ispis, brza štampa – preko 20 stanica u minutu i jednako brzo skeniranje.


Kupovinu štampača kompletirajte i izborom odgovarajućih ketridža. Pogledajte Top izbor ponudu tonera, ketridža sa mastilom i ostalog potrošnog materijala i obezbjedite funkcionisanje uređaja na vrhunskom nivou.


Poručite online ili telefonom i očekujte izabrani model štampača u roku od dva radna dana na kućnoj adresi. Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine je besplatna.