Image

Korpa je prazna

REKLAMACIJE I POVRAT

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti unutar 7 dana od preuzimanja. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od preuzimanja), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili uređaj i iskoristili vaše pravo da ga zamjenimo sa drugim (ispravnim) uređajem. U ovom slučaju imate pravo da uređaj zamijenite za drugi model. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka/ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da uređaj se vrati prodavcu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novi uređaj.

CALL CENTAR: 0800 310 01 (poziv je besplatan)
Prijavi se za novosti
Katalozi, popusti i nove ponude

Kontakt centar

Radnim danima: 08-17h
info@topizbor.ba
0800 310 01 (besplatan poziv)
Cijene na sajtu su iskazane u konvertibilnim markama (KM) sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV), a plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete provjeriti pozivanjem Call Centra na 0800 310 01 (poziv je besplatan)
© 2020 TOP IZBOR Shop - Magus d.o.o. Sva prava zadržana.

Razvoj web shopa: Magus

0800 0800
0800 310 01
Viber Viber
065 970 970
WhatsApp WhatsApp
065 970 970
0800
Viber
WhatsApp