Image

Korpa je prazna

REKLAMACIJE I POVRAT

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti unutar 7 dana od preuzimanja. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od preuzimanja), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili uređaj i iskoristili vaše pravo da ga zamjenimo sa drugim (ispravnim) uređajem. U ovom slučaju imate pravo da uređaj zamijenite za drugi model. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka/ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da uređaj se vrati prodavcu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novi uređaj.

CALL CENTAR: 0800 310 01 (poziv je besplatan)

Prijavi se za novosti

Katalozi, popusti i nove ponude

Kontakt centar

Radnim danima: 09-17h
info@topizbor.ba
0800 310 01 (besplatan poziv)
Cijene na sajtu su iskazane u konvertibilnim markama (KM) sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV), a plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete provjeriti pozivanjem Call Centra na 0800 310 01 (poziv je besplatan)
0800 0800
0800 310 01
Viber Viber
065 970 970
WhatsApp WhatsApp
065 970 970
0800
Viber
WhatsApp