Reklamacije i povrat

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti unutar 7 dana od preuzimanja. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od preuzimanja), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili uređaj i iskoristili vaše pravo da ga zamjenimo sa drugim (ispravnim) uređajem.

U ovom slučaju imate pravo da uređaj zamijenite za drugi model. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom sa kojom je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka/ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da uređaj se vrati prodavcu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novi uređaj.Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati pozivom na naš besplatan broj 0800 310 01.