Od 09.04. do 30.04. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Filteri

Filteri

KM – KM
Prikazano 1 od 1 proizvoda
Bestseller
Top ušteda
Super vikend
-24%
Ima na stanju
  • Boja: Bijela
  • Energetska kategorija: A
  • Vrsta ploče za kuvanje: Plinska
  • Broj plinskih gorionika: 4
  • Vrsta rerne: Plinska
597,00 KM Ušteda 143,00 KM 454,00 KM
+ besplatna dostava

Izaberite model šporeta na plin A energetskog razreda sa specifičnim karakteristikama. Neke od opcija koje posjeduju plinski štednjaci iz Top izbor ponude su pečenje na 300°C, jednostavno čišćenje parom (Aqua clean), te mogućnost kontrole gasa uz pomoć plinskog termostata. Šporeti na plin iz našeg asortimana dolaze sa dva ili četiri gorionika i zapreminom pećnice od 68l do 72l.


Uživajte u pripremi raznih delikatesa u HomeMade Plus rernama – pećnicama koje su idealne za profesionalno kuvanje. Sa prostranom rernom specifičnog ovalnog oblika, dvostruko zastakljenim vratima i jednostrukom temperaturnom refleksijom (CompactDoor) Gorenje plinski šporeti omogućuju lako pečenje ukusnih jela.


Napravite izbor u skladu sa potrebama i budžetom svoje porodice i već danas poručite plinski štednjak za svoje domaćinstvo. Garantujemo jednostavno online poručivanje i sigurnu kupovinu. Platite pouzećem ili na 12 ili 24 mjesečne rate, karticama Unicredit ili Intesa SanPaolo banke BIH. Nudimo garanciju u trajanju od 5 godina za Gorenje šporete na plin i besplatnu dostavu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Za sva pitanja pozovite besplatno Top izbor korisnički centar na broj telefona 0800 310 01.