Image

Korpa je prazna

O NAMA

Top izbor je internet prodavnica osnovana u aprilu 2018. godine, koja nudi širok asortiman bijele tehnike, računarske opreme, malih kućanskih aparata, opreme za dvorište, uređaja za grijanje i hlađenje, štampača i tonera.

Tokom 2019. godine Top izbor stiče veliku prepoznatljivost i povjerenje među kupcima kao najveći prodavac čuvenog Smederevca (MBS štednjaka), peći na pelet, Brother štampača i potrošnih materijala za sve štampače i kopir aparate.
Zahvaljujući konstantnom širenju, od osnivanja do danas, u našoj ponudi se nalazi oko 40 brendova različitih kategorija (Gorenje, Beko, Tesla, VOX, Samsung, LG, Brother, MBS, Alfa Plam, Villager, AGM, Philips, Grunding…) sa preko 2500 artikala.

Naš tim čine mladi, energični i talentovani ljudi koji neprekidno osluškuju zahtjeve i želje potrošača, te u skladu sa njima nastoje da obave posao u što kraćem roku i uz vrhunski kvalitet.

Top izbor nudi i različite pogodnosti prilikom kupovine kao što su brza i besplatna dostava, besplatna korisnička podrška, velika mreža servisa za većinu brendova, garancije na uređaje, besplatna zamjena u slučaju kvara i pomoć pri kupovini.

Samo tri klika do novog uređaja - S ciljem što jednostavnije kupovine, naš sajt Vam omogućava da putem kvalitetnih i tačnih opisa i slika proizvoda, kao i njihovog detaljnog filtriranja po karakteristikama, lako napravite svoj izbor.

Za sva dodatna pitanja i pomoć u pronalaženju proizvoda koji najviše odgovara Vašim potrebama, naš sistem besplatne korisničke podrške će pomoći da svaki Vaš izbor bude TOP IZBOR!


Top izbor je maloprodajni brend firme Magus d.o.o. iz Brčkog.

Podaci o poslovnom subjektu:

Naziv: Magus d.o.o.
JIB: 4600432990003
PDV: 600432990003

Misija

Kontinuirano širenje asortimana, unapređenje usluga i poboljšanje korisničkog iskustva razvijanjem platforme jednostavne za korišćenje i dostupne na svim uređajima.

Vizija

Zauzeti vodeću poziciju među internet prodavnicama u Bosni i Hercegovini putem odgovornog i pouzdanog odnosa prema potrošačima, čime ćemo potpomoći razvoj onlajn kupovine u našoj zemlji.

Prijavi se za novosti

Katalozi, popusti i nove ponude

Kontakt centar

Radnim danima: 09-17h
info@topizbor.ba
0800 310 01 (besplatan poziv)
Cijene na sajtu su iskazane u konvertibilnim markama (KM) sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV), a plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete provjeriti pozivanjem Call Centra na 0800 310 01 (poziv je besplatan)
0800 0800
0800 310 01
Viber Viber
065 970 970
WhatsApp WhatsApp
065 970 970
0800
Viber
WhatsApp