Od 09.09. do 30.09. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Aparat za kafu
BOSCH TKA6A041

Aparat za kafu
BOSCH TKA6A041

ComfortLine / Boja: Bijela; 900-1200W / Stakleni vrč za 10/15 šoljica kafe / Odvojivi držač filtra
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: TKA6A041
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 168,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Ne morate drugačije da dozirate kafu ako želite da bude jača. Pritiskom na dugme Aroma+ možete pojačati ukus, a aparat će u skladu s tim prilagoditi protok vode. Uživajte u savršenoj aromi kakvoj god želite – na primer, u jačoj ujutru, a slabijoj uveče.

Punjenje rezervoara za vodu može biti nepraktično ako je rezervoar za vodu fiksiran u aparatu. Rezervoar za vodu u ovom aparatu se lako i brzo vadi pa se može puniti direktno sa slavine. Nije vam potreban dodatni bokal. Čak je i umetanje punog rezervoara lako.

Previše kamenca može negativno uticati na ukus i produžava vreme pripreme. Funkciju EasyDescale3 je lako pokrenuti – pomoću upozorenja o kamencu, praktičnog programa za uklanjanje kamenca i podešavanja tvrdoće vode. Ona obezbeđuje odlično funkcionisanje i ukus, pomaže u uštedi energije i produžava radni vek vašeg aparata.

Svima nam je poznata ova situacija — želite kafu odmah, ali postupak pripreme nije završen. Zahvaljujući funkciji DripStop, možete uzeti i ukloniti šolju, pri čemu kafa iz aparata neće kapati i ostavljati mrlje. Zahvaljujući tome, nećete morati da se zamarate čišćenjem.

Radujete se prvoj kafi ujutru – ali da li se radujete njenoj pripremi? Zahvaljujući držaču filtera koji se otvara ka spolja, jutarnju kafu skoro da možete napraviti u snu: jednostavno otvorite držač filtera, stavite papirni filter ili ga izvadite, vratite ga nazad i gotovo.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Zapremina posude
1,2 l
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
30 cm
Visina
35 cm
Dubina
17 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.