Kuvalo vode BOSCH TWK8613P

Kuvalo vode BOSCH TWK8613P

BOSCH kuhalo za vodu TWK8613P Styline; Boja: CRNA 2000-2400W; Zapremina: 1.5l;PLASTIC/INOX TemperatureControl:70C,80C,90C; Funkcija KeepWarm: voda ostaje vruća do 30 minuta, Dno od nehrđajućeg čelika; Filtar za kamenac; Lift-Switch-Off; HK
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: TWK8613P
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 161,00 KM

Redovna cijena: 179,19 KM Kupovina na rate bez kamate kreditnim karticama

2-6 rata: od 29,87 KM/mj
7-12 rata: od 14,93 KM/mj
13-24 rata: od 7,47 KM/mj
Opširnije o načinima plaćanja
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
  • Garancija: 2 godine

Detaljan opis proizvoda

Da li ste znali da je crnom čaju potrebna drugačija temperatura u odnosu na zeleni čaj da bi razvio savršenu aromu? Podesite temperaturu pomoću funkcije TemperatureControl prema vrsti čaja: 70 °C, 80 °C, 90 °C ili 100 °C. Uživajte u najboljoj aromi svaki put.

Voda je vruća, a neko vas je iznenada pozvao? Ne brinite, zagrijana voda ostaje vruća ako to želite. Kuvalo za vodu zadržava željenu temperaturu zagrijane vode do čak 30 minuta. Zato vodu nećete morati da dogrijavate i moći ćete kasnije na miru da uživate u svom napitku.

Ne brinite o visokim temperaturama. Kućište sa duplim zidom sprečava da se spoljna površina zagrije. Takođe omogućava da voda u aparatu duže ostane vruća.

Kamenac može da utiče na ukus vašeg čaja. Zahvaljujući uklonjivom filteru, grudvice kamenca neće dospjeti u vodu. Budući da je filter posebno lako ukloniti i očistiti, on pomaže da se obezbijedi puna funkcionalnost vašeg kuvala za vodu.

Jasan pregled nivoa vode. Zahvaljujući izuzetno velikim i lako čitljivim podiocima za mjerenje nivoa vode, lako možete vidjeti koliko vode ima u kuvalu.

Punjenje kuvala vodom treba da bude što je praktičnije moguće. Poklopac ovog praktičnog kuvala za vodu može se otvoriti jednostavnim dodirom dugmeta.

Želite li da očistite kuvalo za vodu? Grijejač ovog kuvala je pokriven, što olakšava čišćenje.

Razbacani kablovi oduzimaju prostor. Zahvaljujući prostoru za odlaganje kabla ispod baze kuvala za vodu, možete prilagoditi željenu dužinu kabla koja je potrebna između proizvoda i utikača – bez neurednih kablova. Pored toga, kabl se može potpuno odložiti u bazu, što omogućava skladištenje kuvala za vodu u kredencu.

Uživajte u šolji čaja upravo onda kada to želite. Snažno kuvalo za vodu snage 2400 vati zagrijava vodu za čaj brzo i lako. To znači da možete provesti više vremena uživajući u čaju.

Postavljanje na bazu nikada nije bilo lakše. Kuvalo za vodu se zagrijava bez obzira na to gdje ga postavite na bazi. Bazna stanica od 360 stepeni znači više fleksibilnosti i praktičan položaj za rukovanje. Budući da je kabl povezan sa bazom, kuvalo za vodu možete nositi gdje god vam je potrebno.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Zapremina posude
1.5 l
Materijal kućišta
Plastika i metal
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
25 cm
Visina
31 cm
Dubina
22 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna