Od 31.05. do 15.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Mašina za mljevenje mesa BOSCH MFW3520W

Mašina za mljevenje mesa BOSCH MFW3520W

CompactPower / Boja: Bijela / Kapacitet: 1.8 kg/min / Pribor:Diskovi: 4 mm / 8 mm / Nastavci za kobasice,okruglice
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MFW3520W
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 247,00 KM Cijena: 211,00 KM

Vaša ušteda je 36,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uređaj za mljevenje koji se pomiče po radnoj površini može biti opasan. Zahvaljujući gumenim nožicama, uređaj za mljevenje sigurno stoji na radnoj površini.

Sada više ne morate tražiti pravu dodatnu opremu. Uređaj za mljevenje mesa posebice je elegantan, a dodatni se diskovi mogu prikladno pohraniti u ugrađenom spremniku za pohranu gdje će uvijek biti savršeno organizirani.

Kakvoća na koju se možete osloniti. Nehrđajući čelik je otporan materijal jednostavnog održavanja, higijenski, glatke površine, bez okusa i jednostavno se čisti. Zbog svega toga je najbolji odabir čeličnih diskova za mljevenje.

Mesne okruglice kebbe možete pripremiti čak i ako nemate puno vremena. Nastavak je namijenjen pojednostavljenju postupka pripreme. Možete ga upotrijebiti za oblikovanje cijevi, njihovo punjenje i pritiskanje s obje strane.

Domaće kobasice mogu se pripremiti u skladu s vašim pojedinačnim ukusom, a oduševit će vaše goste. S nastavkom za kobasice možete pripremiti ukusne pileće, goveđe, svinjske ili vegetarijanske kobasice.

Uređaji za mljevenje mesa najčešće imaju nož s jednom oštricom. Dvosjekli niž od nehrđajućeg čelika ima dvije oštrice i tako uvijek jamči ispravno sastavljanje kao i savršeno precizno rezanje. Nož savršeno odgovara uređaju, jednakomjerno usitnjava meso i povrće te ga je lako sastaviti i očistiti.

Radilo se o mljevenom mesu za hamburgere ili za kobasice, većina jela boljeg je okusa kada su sastojci dobro obrađeni. Uređaj za mljevenje mesa pruža visoku učinkovitost, sastojke obrađuje jednakomjerno i u najkraćem mogućem vremenu.

Želite savršene rezultate čak i sa sastojcima koje je teško obrađivati? Zahvaljujući vrlo snažnom motoru i visokoj snazi zaustavljanja motora, vaši se sastojci obrađuju jednakomjerno i vrlo brzo. To znači više vremena za pripremu drugih jela.

 

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Snaga uređaja
1500 w
Kapacitet mljevenja
1,8 Kg/min
Nastavci za mljevenje
5
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
16 cm
Visina
25 cm
Dubina
23 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.