Od 09.04. do 30.04. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbena mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMV8YCX03E

Ugradbena mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMV8YCX03E

BOSCH perilica posuđa SMV8YCX03E Serie 8 / Kapacitet: 14 setova / 8 programa / 5 posebnih funkcija:
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: SMV8YCX03E
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2789,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Kada praznite mašinu za sudove neko posuđe (naročito plastično) i dalje ostaje vlažno. PerfectDry mašine za sudove savršeno suše posuđe uz pomoć zeolita, prirodnog minerala. Zeolit koristi vlagu u fazi pranja i ispušta je u vidu toplog, suvog vazduha u fazi sušenja. PerfectDry mašina će vam oprati sudove koji će odmah biti spremni za odlaganje, uz uštedu električne energije*.*Bosch PerfectDry mašina za sudove sa Zeolit tehnologijom energetske klase B u poređenju sa ekvivalentnom Bosch mašinom bez Zeolita energetske klase D.

Mnoga domaćinstva žele da njihova mašina za pranje sudova pere i suši bolje, kao i da to radi brže. Zahvaljujući pametnom programu, mašina za pranje sudova prilagođava proces pranja sudova. Nakon završetka programa, rezultate pranja i sušenja ili trajanje programa možete oceniti putem aplikacije Home Connect. Mašina za pranje sudova nakon toga automatski prilagođava podešavanja i nudi nekoliko opcija, na primer onu koja je energetski efikasna. Pored toga, program nudi potpuni uvid u potrošnju vode i struje.

Punjenje vaše mašine za sudove sada je mnogo jednostavnije. Naše prilagodljive Max Flex Pro korpe omogućavaju vam da jednostavno ubacujete sve vrste posuđa i bićete sigurni da je ono bezbedno postavljeno. Uz pomoć poboljšanog kliznog sistema ubacivanje i vađenje posuđa je lako i  jednostavno.

Delovi koji se pomeraju su crvene ili sive boje, u zavisnosti od modela mašine za pranje sudova.

Zahvaljujući sistemu trostrukih polica Rackmatic, visina gornje korpe lako se može pomeriti za maksimalno 5 cm. To možete uraditi i kada je mašina za pranje sudova skroz puna. To znači da vam je na raspolaganju još više opcija za podešavanje, a samim tim i maksimalna fleksibilnost.

Niko ne voli buku koja ometa. Ako su vam mir i tišina važni, Silence Plus 43 dB mašina za sudove je idealna za vas. Zahvaljujući ovoj izuzetno tihoj mašini za sudove moći ćete da uživate u miru svoje kuhinje.

Program za tiho pranje najtiša je opcija rada vaše mašine za pranje sudova. Ako ga aktivirate, automatski ćete nivo buke koju stvara mašina za pranje sudova svesti na najmanji mogući nivo. To se postiže posebno prilagođenim programom Eco 50 °C, smanjenim pritiskom mlaza i dužom fazom čišćenja.

Zahvaljujući partnerstvu sa tehnologijom Amazon Alexa, svojom mašinom za sudove možete upravljati glasom. Raspitajte se da li je odgovarajuća funkcija „Home Connect“ dostupna za vašu zemlju i jezik u okviru aplikacije Alexa. Aktivirajte odgovarajuću funkciju da biste uspostavili vezu između aplikacije Amazon Alexa i vašeg kućnog aparata.

Poslednja stvar koja želite da se desi onda kada su vam potrebni čisti sudovi jeste da ostanete bez tableta za mašinu za pranje sudova. Brojač tableta u aplikaciji Home Connect prati vašu potrošnju i obaveštava vas putem izdavanja obaveštenja kada zalihe padnu na pet tableta u odnosu na zadnju kupovinu. Putem direktne veze, praktično možete naručiti novo pakovanje. Konačno, mašina za pranje sudova koja sama brine o sebi.

 

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Energetska kategorija
B
Broj kompleta posuđa
14
Maksimalna temperatura pranja
65 °C
Broj programa
6
Inverterski motor
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
81,5 cm
Dubina
55 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.