Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Mašina za pranje veša - inverter
CANDY RO14116DWMCE-S

Mašina za pranje veša - inverter
CANDY RO14116DWMCE-S

Sa energetskom klasom A+++, ovaj uređaj garantuje visoku efikasnost i smanjenje troškova. Kapacitet pranja od 11 kg će zadovoljiti čak i potrebe velikih porodica, a uz tehnologiju pare, Vaš veš će biti dezinfikovan, svjež i bez neprijatnih mirisa. Dodatno, napredna inverter tehnologija omogućava manje vibracija i buke, što pruža tišinu i mir tokom upotrebe.
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: Candy
  • Šifra: RO14116DWMCE-S
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 957,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Optimalna energetska učinkovitost

Ovaj uređaj koristi napredne tehnologije za smanjenje potrošnje energije, te brine o Vašem budžetu i zaštiti životne sredine.

Veći kapacitet pranja

Sa svojim prostranim bubnjem, ovaj model pruža mogućnost pranja većih količina veša odjednom, čak do 11 kg, što znatno smanjuje broj potrebnih pranja.

Automatsko doziranje deterdženta

Napredno doziranje deterdženta omogućava uređaju da automatski izračuna idealnu količinu deterdženta potrebnu za svaku seriju pranja, smanjujući otpad i novac koji trošite na kupovinu istih.

Izuzetno tih rad

Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji smanjenja buke, ovaj uređaj radi tiho, omogućavajući Vam da uživate u miru i tišini doma bez obzira na njegov rad.

Poboljšana zaštita od alergija

S mogućnošću pranja na izuzetno visokim temperaturama, ovaj uređaj efikasno uklanja alergene i bakterije sa veša, pružajući Vam čist i zdrav veš što je naročito bitno za one sa osjetljivom kožom ili malom djecom.

Jednostavno korištenje i podešavanje programa

Intuitivni ekran sa lako dostupnim funkcijama omogućava svakom korisniku jednostavno podešavanje programa i upotrebu uređaja.

Dugotrajnost i pouzdanost

Ovaj uređaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnu upotrebu i izvanrednu pouzdanost.

Brzo i efikasno sušenje veša

Pored pranja, ovaj uređaj pruža i vrhunsku učinkovitost sušenja veša, što značajno smanjuje vrijeme potrebno za sušenje.

Štednja vode

Napredna tehnologija omogućava ovom uređaju da smanji potrošnju vode bez ugrožavanja učinkovitosti pranja.

Garancija na proizvod

Kupovinom ovog uređaja dobijate i garanciju, što Vam pruža dodatnu sigurnost u kvalitet i trajnost proizvoda.

Detaljan opis proizvoda

Candy RapidÓ - pravi odabir za uštedu vremena. Zahvaljujući kombinaciji od čak 9 brzih i učinkovitih programa, RapidÓ perilice rublja štede dragocjeno vrijeme - posvetite se stvarima koje su vam zaista bitne.

Ekskluzivna Quick & Clean tehnologija pod visokim tlakom ubrizgava visokokoncentriranu otopinu vode i deterdženta izravno u vlakna rublja. Ovaj inovativan sustav pojačava djelovanje deterdženta čime smanjuje visinu temperature potrebnu za maksimalan higijenski učinak: učinkovitost pranja od 40°C na temperaturi od samo 20°C, učinkovitost pranja od 60°C na temperaturi od 40°C, a rezultat dubinskog čišćenja znatno zaprljanog rublja postignut je na 60°C.

Uz par jednostavnih unosa na smartphonu - količina, vrsta i boja rublja - optimalan brzi program je na dohvat ruke! Zahvaljujući ekskluzivnoj Snap&Wash funkciji Candy RapidÓ perilica rublja, dovoljna je fotografija prljavog rublja za preporuku optimalnog brzog programa. Funkcija također automatski podešava optimalnu temperaturu i brzinu centrifuge.

Zahvaljujući Candy simply-Fi aplikaciji, u svakom trenutku možete provjeriti status rublja i perilice - bez obzira gdje ste. Putem smartphona ostvarite glasovni dijalog s perilicom - čak i na daljinu.

Speed-Drive Inverter je inovativni i izdržljiv motor bez četkice. Sposoban je da poveća snagu čišćenja do 50% (u poređenju sa univerzalnim standardnim motorom), istovremeno smanjujući potrošnju energije i iritirajuće vibracije.

Upravljajte perilicom za rublje govorom - putem smratfona bez obzira gde ste. Uz Candy simply-Fi aplikaciju pristupite mnoštvu korisnih saveta i korisničkoj podršci na maternjem jeziku.

Nenadmašna lakoća u svakodnevici kućanskih poslova: Candy RapidÓ perilice rublja opremljene su višim i širim vratima bubnja. Praktična ergonomija čini umetanje i vađenje rublja izuzetno jednostavnim zadatkom.

Jeste li znali da uz tretman parom možete znatno smanjiti vrijeme potrebno za glačanje rublja? Aktivirajte Steam funkciju koja opušta vlakna i uklanja nabore na rublju. Budite opušteni, kao i vaše rublje.

Dnevni Higijenski brzi je program pranja na temperaturi od 60°C koji jamči optimalnu dezinfekciju i dubinsko čišćenje rublja u samo 59 minuta.

Jednostavno odaberite jedan od čak 9 brzih i učinkovitih programa pranja ispod sat vremena (14’, 29', 30’, 39’, 44’, 59’) za optimalne rezultate pranja uz Speed Drive motor koji jamči do 50% veću učinkovitost čišćenja u odnosu na standardni motor.

Ova perilica rublja pripada energetskoj A klasi, u skladu sa Novom energetskom oznakom i u poređenju sa G klasom, smanjuje potrošnju za najmanje 51%, štedi energiju, novac i poštuje životnu sredinu.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
A
Kapacitet veš mašine
11 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
16
Garancija
5 godina

Dimenzije uređaja

Širina
60 cm
Visina
85 cm
Dubina
62 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.