Od 31.05. do 15.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Mašina za sušenje veša - inverter BOSCH WTX87EH0EU

Mašina za sušenje veša - inverter BOSCH WTX87EH0EU

Kondenzacijska mašina za sušenje sa toplotnom pumpom / Kapacitet bubnja: 9 Kg
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WTX87EH0EU
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2504,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Odabir odgovarajućeg programa za sušenje koji najviše odgovara vašem vešu može biti komplikovan. Sada, zahvaljujući tehnologijama Smart Dry i Home Connect, program za sušenje bira se automatski na osnovu podataka prikupljenih prilikom posljednjeg cikljusa pranja. Ova bežična tehnologija omogućava komunikaciju između mašine za pranje i mašine za sušenje veša, bez potrebe za spoljnim uređajem ili aplikacijom. Količina veša, vrsta tkanine i nivo vlažnosti uzimaju se u obzir prilikom izbora programa za sušenje. Najpametniji način do savršenih rezultata sušenja.

Smanjite hrpu veša za peglanje jednostavnim dodirom dugmeta. Programi Iron Assist za ispravlajnje suvog veša koriste prirodnu paru – videćete da neki komadi odjeće čak i neće zahtijevati peglanje. Savršeni su za jakne, poslovne košulje, pa čak i odijela.

U mašinu za sušenje veša ili mašinu za pranje i sušenje veša stavite do deset kilograma veša, a funkcija AutoDry osušiće ga tačno do stepena koji želite – bilo da je to suvo za peglanje ili potpuno suvo i spremno sa sklapanje. Senzori stalno mjere temperaturu i vlagu kako bi zaštitili veš od visokih temperatura i prekomjernog sušenja. Savršeno suv veš, svaki put.

Inovativni bočni zidovi AntiVibration specijalno su dizajnirani tako da pruže veću stabilnost i optimalno smanje vibracije. Poboljšana izolacija takođe reguliše nivo buke, što Bosch mašine za sušenje veša čini veoma tihim, tako da ne remete čak ni opuštajuće i umirujuće treninge joge.

ComfortControl Plus displej veoma je jednostavan za rukovanje zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu u kombinaciji sa TFT ekranom visoke rezolucije sa jasno vidljivim tekstom i velikim brojem specijalnih funkcija i programa. Jasno vidljiv tekst i simboli pružaju vam sve potrebne informacije u bilo kom trenutku.

Brzo sušenje za 40 minuta, pogodno je za sušenje male količine odjeće od sintetičkih vlakana i tankih tkanina, veoma precizan sistem kontrole temperature, praćenje stepena osušenosti i vlažnosti odjeće u realnom vremenu, tako da odjeću možete nositi odmah nakon završetka sušenja.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta sušilice
Kondenzaciona sa toplotnom pumpom
Boja
Bijela
Energetska kategorija
A+++
Kapacitet sušilice
9 Kg
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
23
Položaj rezervoara za kondenzat
Gore
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
84,2 cm
Dubina
59,9 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.