Od 09.11. do 30.11. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Kombinovani frižider - NoFrost
SAMSUNG RB34T671FSA/EK

Kombinovani frižider - NoFrost
SAMSUNG RB34T671FSA/EK

MaxSpace tehnologija / All Around cooling / F / Metal graphite
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: Samsung
  • Šifra: RB34T671FSA/EK
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1035,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Očistite poleđinu Vašeg frižidera mnogo jednostavnije. Clean Back poleđina je potpuno gladak zaštitni poklopac za vitalne zavojnice i kablove. Izgleda veoma uredno, lako se briše i pruža dodatnu trajnost. Onemogućuje nakupljanje prljavštine oko komponenti i štiti ih od udaraca.

Uživajte uz manje buke i veću energetsku efikasnost. Digital Inverter kompresor automatski podešava svoju brzinu ovisno o zahtjevima za hlađenje. Tiši je od biblioteke jer proizvodi samo 35dB(B). Također je u skladu s novim energetskim propisima jer troši do 50% manje energije* čime štedite novac.

Čuvajte i veće flaše zapremine do 2 litra u vratima kako bi sačuvali prostor na policama. Šira i dublja polica na vratima Vam pomaže da sigurno smjestite velike flaše, glomazne kartonske ambalaže i više pića. Zato je odlična ako želite lako da dohvatite rashlađena pića i Vaše omiljene napitke kada god poželite.

Efikasnije skladištite velike i krupne proizvode te tako smanjite gubitak prostora u frižideru. Dvostepenska sklopiva polica otvara se i zatvara kliznim mehanizmom, tako da možete pohraniti više visokih boca i spremnika. S lakoćom je možete i preklopiti napola kako biste oslobodili dodatan prostor za velike i krupne proizvode poput torti na više spratova ili ekspres lonca.

Uživajte u brzim performansama hlađenja. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan zrak u frižider kako bi brzo rashladio Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze tehnologija omogućava brzo ispuštanje hladnog zraka u zamrzivač. Odlična je za zamrzavanje ili učvršćivanje zaleđene hrane i pravljenje leda.

Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera. No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje vazduha kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže. Manje je zahtjeva za sistem rashlađivanja pa on traje duže.

Pobrinite se da pravilno rashladite hranu - gdje god ona bila. All Around Cooling sistem hladi svaki pretinac jednako od ugla do ugla. On kontinuirano provjerava temperaturu i cirkuliše hladan zrak kroz strateški postavljene otvore. Tako je svaka stavka na polici efikasno rashlađena i ostaje svježija.

Držite više hrane u ekstra velikom frižideru zapremine 385 litara* sa standardnim dizajnom i dubinom od 600 mm koji će se besprijekorno uklopiti u Vaše kuhinjske ormariće. Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica a neće štrčati izvan Vaše radne površine.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Energetska kategorija
F
Zapremina frižidera
228 l
Zapremina zamrzivača
112 l
Položaj zamrzivača
Dole
Kapacitet zamrzavanja
12 Kg/24h
No Frost
Da
Točilica za vodu
Ne
Ledomat
Ne
Smjer otvaranja vrata
Promjenjivo
Broj vrata
Dvoja vrata
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,5 cm
Visina
185,3 cm
Dubina
65,8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.