Od 30.09. do 20.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Side by side frižider
TESLA RF5200FMA

Side by side frižider
TESLA RF5200FMA

Total NoFrost - inverter / Dispjel / Zapremina 512 l
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: TESLA
  • Šifra: RF5200FMA
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 3017,00 KM Cijena: 2474,00 KM

Vaša ušteda je 543,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 5 godina
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Metal Cooling tehnologija akumulira i održava željenu temperaturu unutar frižidera. Oplata od metalne ploče, duž zadnje strane, pomaže u održavanju konstantne temperature u frižideru. Nezavisnim kontrolisanjem temperature odeljka za svežu hranu, jedinica održava visoku energetsku efikasnost, uz brže hlađenje i viši nivo vlažnosti, tako da se prirodna vlaga u hrani duže čuva.

Radar Sensor je rešenje, čija je funkcija da automatski registruje bilo kakve promene temperature unutar frižidera. Uređaj uočava unutrašnje temperaturne razlike, uzrokovane, na primer, toplotom hrane i prenosi informaciju do invertera koji reaguje pojačanjem rada i ujednačavanjem temperature. Na ovaj način, Radar Sensor podešava unutrašnju temperaturu, čineći je konstantnom i sprečavajući bilo kakve fluktacije.

Total No Frost je funkcija koja se zasniva na cirkulaciji hladnog vazduha, smanjuje nivo vlažnosti i sprečava nakupljanje mraza na hrani u frižideru i leda na zidovima zamrzivača. Odeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha, pa je mešanje mirisa između odeljaka sprečeno. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi brže obe odvojene jedinice.

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kojeg korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu hrane, funkcioniše tako što kontroliše protok vazduha do sadržaja koji je unutra. Svrha ove fioke je da stvori okruženje povoljno za skladištenje i produžetak roka trajanja vašeg voća i povrća i ostalih osetljivih namirnica.

Multi-Air Cooling je funkcija koja cirkulacijom vazduha osigurava ravnomerno hlađenje svih namirnica u svakom uglu uređaja. Hrana duže zadržava ukus, boju i teksturu, kao i nutritivne vrednosti. Strateški postavljeni otvori za ventilaciju i senzori stalno prate uslove u frižideru i vašu hranu okružuju hladnim vazduhom.

Inverter Compressor je deo frižidera koji radi promenljivom brzinom, koju podešava u zavisnosti od spoljne temperature i unutrašnjeg opterećenja frižidera. Ovakvim radom, Inverter Compressor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, obezbeđujući neometano hlađenje uz smanjenje temperaturnih oscilacija i smanjenje potrošnje električne energije, dok je radni vek znatno produžen u odnosu na konvencionalni motor.

Neto zapremina (l): 341 + 171
Tehnologija hlađenja: Total NO Frost
Energetski razred: E
Kapacitet zamrzavanja (kg/24h): 14
Broj fioka u zamrzivaču: 2
Zapremina frižidera: 341
Zapremina zamrzivača: 171
Nivo buke: 40
Boja: Crna Inox
Dimenzije (mm): 833 x 648 x 1898 (Š×D×V)

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Energetska kategorija
E
Zapremina frižidera
341 l
Zapremina zamrzivača
171 l
Položaj zamrzivača
Dole
Kapacitet zamrzavanja
14 Kg/24h
No Frost
Da
Točilica za vodu
Ne
Ledomat
Ne
Broj vrata
Četvora vrata
Inverterski kompresor
Da
Garancija
5 godina

Dimenzije uređaja

Širina
83,3 cm
Visina
189,8 cm
Dubina
64,8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.