Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbena rerna
BOSCH HBG675BB1

Ugradbena rerna
BOSCH HBG675BB1

71L / 13 programa pečenja / Led zaslon / Halogeno osvjetljenje / Čišćenje: Piroliza / AutoPilot 10 / 4D vrući zrak / 300c
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: HBG675BB1
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 2039,00 KM Cijena: 1957,00 KM

Vaša ušteda je 82,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Pečenje je sada postalo mnogo komfornije: pomoću sistema 4D Vruć vazduh, toplota se brzo i ravnomerno raspodeljuje po unutrašnjosti rerne. Postavite pleh ili rešetku za pečenje na bilo koji od četiri nivoa i uvek uživajte u savršenim rezultatima. I to nije sve: takođe možete da pečete i biskvite ili kolače na sva četiri nivoa istovremeno, i da uživate u fino ispečenim namirnicama kako na vrhu tako i na dnu rerne.

Pomoću funkcije AutoPilot 10, jela možete pripremiti savršeno. Nakon što stavite jelo, podesite odgovarajući automatski program, jedan od 10, na meniju na displeju. Samo dodajte težinu jela i pritisnite „Start“. AutoPilot zatim preuzima pripremu jela i određuje režim, temperaturu i trajanje kuvanja. Čak i isključuje program pred kraj kuvanja. Budući da je za neka jela, prilikom upotrebe funkcije AutoPilot, potrebno da koristite posuđe za rerne sa poklopcem, unutrašnji zidovi će takođe ostati čisti. Kuvanje ne može biti jednostavnije.

Opustite se ili provedite vreme obavljajući druge zadatke dok se rerna sama čisti pomoću ciklusa za samočišćenje. Onih dana kada ste u gužvi na raspolaganju imate 2-časovni i 3-časovni ciklus, pored 4-časovnog ciklusa koji se koristi kada je rerna dosta zaprljana.

Vrata rerne sada su praktičnija nego ikad: poseban mehanizam za prigušivanje sprečava da se vrata rerne naglo zatvore. Kada lagano zatvorite vrata, ona se zaustavljaju neposredno pre zatvaranja, a zatim se zatvaraju blago i tiho, što garantuje dug radni vek rerne i vrata rerne.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Energetska kategorija
A+
Vrsta ugradbene rerne
Ventilatorska
Zapremina ugradbene rerne
70
Način rukovanja
Na dodir
Posuda za pečenje
1
Snaga uređaja
3600 w
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59.4 cm
Visina
59.5 cm
Dubina
54.8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.