Od 30.11. do 20.12. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbena rerna
BOSCH HRG6753S2

Ugradbena rerna
BOSCH HRG6753S2

Dodavanje pare / AutoPilot 20 / 4D Hotair / Piroliza
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: HRG6753S2
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2376,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Dodavanjem prave doze pare tačno onda kada je potrebno, funkcija dodavanja pare daje vašoj hrani sočnu teksturu iznutra i spolja. Savršena je za pečenje hleba jer vekna dobija hrskavu koricu dok unutrašnjost ostaje vazdušasta. Možete je koristiti i za savršene rezultate kada pržite i podgrevate. Jednostavno napunite namensku posudu sa vodom a vaša rerna će se pobrinuti za sve ostalo.

Pečenje je sada postalo mnogo komfornije: pomoću sistema 4D Vruć vazduh, toplota se brzo i ravnomerno raspodeljuje po unutrašnjosti rerne. Postavite pleh ili rešetku za pečenje na bilo koji od četiri nivoa i uvek uživajte u savršenim rezultatima. I to nije sve: takođe možete da pečete i biskvite ili kolače na sva četiri nivoa istovremeno, i da uživate u fino ispečenim namirnicama kako na vrhu tako i na dnu rerne.

Naš intuitivni rotacioni regulator čini kuvanje lakšim nego ikad. Malim  okretanjem centralnog regulatora, možete da prilagođavate podešavanja rerne samo jednim prstom. TFT displej osetljiv na dodir će vam pružiti podršku u vidu jasnog teksta i tastera koji se mogu direktno izabrati. Tako ćete uvek imati savršen pregled i jednostavnu kontrolu nad funkcijama rerne.

Opustite se ili provedite vreme obavljajući druge zadatke dok se rerna sama čisti pomoću ciklusa za samočišćenje. Onih dana kada ste u gužvi na raspolaganju imate 2-časovni i 3-časovni ciklus, pored 4-časovnog ciklusa koji se koristi kada je rerna dosta zaprljana.

Da li je vaša rerna samo blago zaprljanja i želite brzo da je očistite? Oko 400 ml vode sa nekoliko kapi tečnosti za pranje sipajte u pleh i postavite ga u donji deo rerne, a zatim podesite odgovarajući režim grejanja, temperaturu i trajanje. Ekološki prihvatljiv sistem čišćenja omekšava ostatke od pečenja koje nakon toga možete lako obrisati, za brzo i jednostavno čišćenje rerne.

Vrata rerne sada su praktičnija nego ikad: poseban mehanizam za prigušivanje sprečava da se vrata rerne naglo zatvore. Kada lagano zatvorite vrata, ona se zaustavljaju neposredno pre zatvaranja, a zatim se zatvaraju blago i tiho, što garantuje dug radni vek rerne i vrata rerne.

Naši sistemi polica su bezbedni i laki za upotrebu. Kada su teleskopske šine potpuno izvučene, specijalni mehanizam ih pričvršćuje sa obe strane tako da rešetka ostaje ravna i potpuno stabilna. Time se dodatno olakšava pečenje peciva i mesa.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Energetska kategorija
A
Vrsta ugradbene rerne
Ventilatorska
Zapremina ugradbene rerne
70
Način rukovanja
Na dodir
Posuda za pečenje
1
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,4 cm
Visina
59,5 cm
Dubina
54,8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.