Od 20.11. do 15.12. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Prečišćivač vazduha XIAOMI BHR5096GL

Prečišćivač vazduha XIAOMI BHR5096GL

Mi prečišćivač vazduha 4 / OLED ekran / Pametna kontrola
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: Xiaomi
  • Šifra: BHR5096GL
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 515,00 KM Cijena: 427,00 KM

Vaša ušteda je 88,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 1 godina
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Vazduh je ispunjen nevidljivim zagađivačima koji predstavljaju opasnost po vaše zdravlje, uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 obezbetite sebi zdrav i čist vazduh.

Impresivni CADR
Očistite veliku sobu od 20m² za približno 10 minuta. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 ima CADR čestica do 400 m³/h*, sposoban da isporuči 6660L prečišćenog vazduha u minuti*, a sa svestranim usisom vazduha od 360°, prečišćavanje vazduha cele sobe je bez napora.

Filtracija tri u jednom
99,97% eliminacije 0,3mm čestica*. Celodnevna zaštita za one koji pate od rinitisa i alergija. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 štiti vaše respiratorno zdravlje tako što održava vazduh u vašem domu čistim i bezbednim za disanje.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Eliminacija mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu apsorpcije i efikasno uklanja uobičajene štetne gasove kao što je VOC iz vašeg doma, kao i eliminisanje mirise kako bi vaš vazduh u domu bio svež.

Negativna jonizacija vazduha
Xiaomi Prečišćivač vazuha 4 pomaže da vaš dom ostane svež. Vaš prečistač oslobađa negativne jone kako bi vazduh bio svež, za zdravo i ugodno odmaranje nakon napornog radnog dana.

Jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom uz Xioami Prečišćivač vazduha 4. Filter je visoko efikasan sa velikom površinom i visokim sadržajem visokokvalitetnog aktivnog uglja. Dugotrajne performanse filtera podrazumevaju manje zamene, sa jednim filterom koji traje od 6 do 12 meseci.

Automatski režim jednim dodirom
Efikasno prečišćavanje sa automatskim režimom, bez potrebe za dodatnim podešavanjem. Osetljivi laserski senzori visoke preciznosti prate promene kvaliteta vazduha. Visokoefikasno prečišćavanje u automatskom režimu - vaš uređaj prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Pametna kontrola
Održavajte svoj dom svežim kada ste u pokretu. Uz podršku za pametnu kontrolu, obezbedite da se uvek vraćate u dom ispunjen čistim, svežim vazduhom. Koristite aplikaciju Mi Home sa svog pametnog telefona da biste omogućili prečišćavanje kada niste kod kuće.

Kvalitet vazduha u realnom vremenu sa OLED ekranom
Intuitivni podaci o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru sa PM2,5 ekranom u realnom vremenu i indikatorom kodiranim u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim dodirom da biste ispunili svoje potrebe za kvalitetom vazduha.

Niski šum 32,1dB(A) - Noćni režim
Za dobar noćni san prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za neometano spavanje.

Vazdušni kanali koji se lako čiste
Očistite vaš Xioami Prečišćivač vazduha 4 iznutra. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Lako čišćenje unutrašnjosti vašeg prečistača kako bi se sprečilo sekundarno zagađenje.

 

Tehničke karakteristike
Inteligentni moduli: 6 režima prečišćavanja za opcioni rad (automatski, omiljeni, spavanje, nisko,srednje,visoko); Al glasovna kontrola (Google Assistant, Amazon Alexa); Preciznije praćenje vazduha;
Tip: OLED
Efikasnost prečišćavanja: Eliminišu 99,97% peruti kućnih ljubimaca, prašine, polen, dim, TVOC i fine čestice veličine do 0,3 mikrona; 99,99% za čestice veličine 0,1 mikrona; Negativna jonizacija vazduha;
CADR - Clean Air Delivery Rate (formaldehid): 150 m³/h
CADR - Clean Air Delivery Rate (čestice): 400 m³/h
Životni vijek filtera: 6 do 12 meseci
Nivo buke: 32.1 - 63dB
Frekvencija: 50/60 Hz
Napon: 100-240 V
Snaga: 30W
Opšte
Tip proizvoda: Prečišćivači
Model: BHR5096GL
Odgovarajući filteri: Mi Air Purifier 4 Filter
Boja: Bijela
Dimenzije: 250 x 250 x 555 mm
Aplikacija: Mi Home
Originalni naziv: Xiaomi mi Air Purifier 4 EU

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Pokrivenost prostora
48 m2
Garancija
1 godina

Dimenzije uređaja

Širina
25 cm
Visina
55,5 cm
Dubina
25 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna