Od 09.04. do 30.04. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Blender
BOSCH MMB2111S

Blender
BOSCH MMB2111S

VitaPower Serie / Silver/Black / 450W / 40.000 rpm
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MMB2111S
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 147,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Sada guste napitke bez krupnih komada možete napraviti lako - zahvaljujući optimizovanoj interakciji između motora, sečiva i pojačavača protoka u posudi za mešanje. Sa sistemom ProPerformance možete očekivati brzu i jednostavnu pripremu, čak i kada su u pitanju led ili čvrsti sastojci kao što je zamrznuto voće.

Sada možete pripremiti najfinije i najukusnije šejkove ili guste napitke za 30 sekundi, čak i pomoću mini blendera. Stručnost kompanije Bosch u izradi kuhinjskih aparata, dokazana još 1955. godine, sadržana je u motoru snage 450 vati i brzine do 40000 o/min. Dakle, sada se možete opustiti i pripremati napitke bez brige da može doći do pregrevanja motora.

Glatka tekstura napitka rezultat je efikasnih sečiva. ProEdge sečiva od nerđajućeg čelika napravljena su u Zolingenu, nemačkom gradu svetski poznatom po sečivima. Da bi izdržljivost sečiva bila dugotrajna, ivice sečiva su ojačane.

Ono što možete očekivati je dugotrajno uživanje u upotrebi aparata i njegovoj izdržljivosti koja je dokazana na testu od 100 radnih sati pri čemu je umućeno više od 10000 gustih napitaka. Za ove vrhunske performanse zaslužni su visokokvalitetni materijali, evropska proizvodnja i dugogodišnje iskustvo koje pruža korporacija Bosch.

Uštedite vreme tako što ćete gusti napitak umutiti direktno u ToGo boci, bez dosipanja ili potrebe za adapterom. Bezbednost je zagarantovana zahvaljujući SafeLock zaštiti od curenja – jedinstvenom bezbednosnom mehanizmu koji onemogućava slučajno otvaranje i potapanje pogonske jedinice. Pored toga, poklopac ToGo boce je nepropustan.

Udobnost korišćenja od početka do kraja. Zahvaljujući flaši ToGo koja se zavrće, sklapanje navođeno zvučnim efektom postaje najlakše moguće. Pranje je takođe praktično i brzo zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova. Uklonjiva sečiva pružaju još veću praktičnost.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Snaga uređaja
450 w
Zapremina posude
0.6 l
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
12.6 cm
Visina
36.7 cm
Dubina
12.2 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.