Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Kuhinjski robot
BOSCH MUM5XW40

Kuhinjski robot
BOSCH MUM5XW40

1000w / Inox posuda: 3.9 l / 3D PlanetaryMixing / 07 Brzina / Integrisana vaga
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MUM5XW40
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 876,00 KM Cijena: 841,00 KM

Vaša ušteda je 35,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Idealnu posudu ne možete prepoznati samo po veličini. Za najbolje rezultate unutrašnji oblik posude treba da odgovara priboru. Visokokvalitetna posuda od nerđajućeg čelika od 3,9 l pogodna je za male količine kao i za lakšu obradu do 2,7 kg mješavine za torte i 1,9 kg tijesta sa kvascem.

Zašto koristiti više uređaja kada je jedan dovoljan? Zahvaljujući integrisanoj vagi sastojke iz vašeg recepta možete mjeriti direktno u posudi ili drugom priboru. Ovo je efikasno i štedi vrijeme jer ne morate da čistite drugu posudu.

Zahvaljujući miješanju u tri pravca istovremeno, vaši sastojci će uvijek biti savršeno izmiješani. Ništa se neće zalijepiti za zidove posude i svi sastojci završiće u mješavini.

Svako ima individualne preference u pogledu kuvanja i pečenja. Ako već nije isporučen uz aparat, dostupan je širok asortiman visokokvalitetnog dodatnog pribora, npr. aparat za led, mlin za zrna, multi mikser, dodatak za kolače, mlin za meso, mikser i još mnogo toga. Bosch ima odgovarajući dodatni pribor za svačiji ukus.

Za svaki dodatni pribor potrebno je drugačije podešavanje brzine. Zahvaljujući 7 pojedinačnih podešavanja brzine, vaše jelo se može pripremiti vrlo brzo, lako i precizno. Potrebna vam je veća brzina ili je potrebno da pomiješate sastojke? Podesite postavku za pulsni rad i uživajte u svom jelu za tren oka.

Nemojte dozvoliti da naporno dodavanje sastojaka pokvari vaše dobro kulinarsko raspoloženje. Položaj za automatsko odlaganje omogućava vam da imate dovoljno mjesta kada je to potrebno. Pribor za tijesto automatski se prebacuje u položaj uz zid posude. Zato je lako puniti posudu sa suprotne strane.

 

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Snaga uređaja
1000 w
Zapremina posude za miješanje
3,9 l
Broj brzina
7
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
28 cm
Visina
28 cm
Dubina
27,1 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.