Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Citruseta
BOSCH MCP3000N

Citruseta
BOSCH MCP3000N

Boja: Bijela / Snaga: 25w / Kapacitet posude: 0,8l
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MCP3000N
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 92,00 KM Cijena: 91,00 KM

Vaša ušteda je 1,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj:
  • Dostava: 10,00 KM
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Ceđenje ne može biti lakše i brže - jednostavno priključite kabl za napajanje, pritisnite citrnusno voće po svom izboru na konus za ceđenje i to je sve. Presa se automatski aktivira kada primenite pritisak. Ne morate da pritiskate nijedno drugo dugme.

Iscedite sok iz celog citrusnog voća – bez obzira na to da li je u pitanju veliki grejpfrut ili mali limun. Sada možete da iscedite i poslednju kap zahvaljujući kretanju konusa ulevo i udesno. Univerzalni konus za ceđenje posebno je dizajniran kako za sitno, tako i za krupno citrusno voće.

Ako neko vreme niste koristili sokovnik, na njega može napadati prašina. Zahvaljujući praktičnom odeljku za odlaganje kabla i poklopcu za zaštitu od prašine, sokovnik sada možete praktično skladištiti. Više ne morate da čistite sokovnik pre upotrebe. Jednostavno sklonite poklopac i počnite sa ceđenjem.

Čišćenje obično oduzima dosta vremena nakon pripreme. Međutim, to nije slučaj s ovim sokovnikom. Delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova, čime se obezbeđuje lako i praktično čišćenje u mašini.

Potrebna vam je velika količina soka za celu porodicu koji želite da čuvate u frižideru ili ponesete? Sada možete odjednom da iscedite velike količine svežeg soka. Zapremina posude za sok je 800 ml i posudu je lako ukloniti i oprati. Zahvaljujući podeocima za merenje, uvek ćete znati tačno koliko soka ste iscedili.

Uživajte u opuštenom pripremanju! Svi plastični delovi koji mogu doći u kontakt sa hranom ne sadrže BPA. Zahvaljujući plastici koja ne sadrži BPA, pripremanje hrane je zagarantovano zdravo, bezbedno i ugodno.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta uređaja
Citruseta
Boja
Bijela
Snaga uređaja
25 w
Zapremina posude
0,8 l

Dimenzije uređaja

Širina
17,8 cm
Visina
22 cm
Dubina
20 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.