Toster za sendviče BOSCH TAT8613

Toster za sendviče BOSCH TAT8613

BOSCH toster TAT8613 Styline; Boja: CRNA; 860W; IndividualRoast: devet nivoa pečenja; 2 tosta; Funkcija podgrijavanja
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: TAT8613
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 163,00 KM

Redovna cijena: 181,42 KM Kupovina na rate bez kamate kreditnim karticama

2-6 rata: od 30,24 KM/mj
7-12 rata: od 15,12 KM/mj
13-24 rata: od 7,56 KM/mj
Opširnije o načinima plaćanja
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
  • Garancija: 2 godine

Detaljan opis proizvoda

Ako planirate opuštajući, ležerni doručak sa hrskavim kiflama ili kroasanima na meniju, grijač peciva garantuje savršene rezultate.

Većina ljudi uživa u dobrom doručku tokom vikenda. Kako bi bilo kad biste na kratko mogli da doživite vikend usred radne nedjelje? Postavka za odmrzavanje i podgrijavanje ne samo da odmrzava vaš hljeb, već ga i čini hrskavim – kao da je upravo izašao iz pekare.

Ponekad imate u glavi sliku savršeno ravnomjerno tostiranog parčeta hljeba zlatno braon boje. Međutim, rezultat bude drugačiji od očekivanog. Kada imate toster sa funkcijom automatskog centriranja, tost će uvek biti upravo onakav kakav želite. Hljeb se automatski postavlja u centralni dio, što obezbjeđuje ravnomjerno tostiranje.

Ponekad želite da učinite čak i mali doručak posebnim pomoću parčeta tosta. Međutim, sa većinom tostera to je zamorno. Zahvaljujući funkciji visokog podizanja, nećete imati taj problem. Ova funkcija izbacuje hljeb toliko visoko da nećete izgorjeti prste.

Ne želite da vam hljeb svakog dana bude podjednako tostiran? To je moguće zahvaljujući izboru opcije IndividualToast. Bilo da je baš hrskav ili samo blago pečen – tost bi trebalo da bude podjednako individualan kao i vi.

Da li se radujete zaista lijepoj kriški zlatno braon tosta za doručak, a onda vam zagori? Zaista loš početak dana. Zahvaljujući funkciji MirrorHeating, to se ne događa: svako parče hljeba je ravnomjerno tostirano, uz fantastičnu aromu.

Poznata vam je ova situacija. Doručak može biti haotičan. Zahvaljujući funkciji automatskog isključivanja, bićete bezbijedni, jer se toster automatski isključuje kada se hljeb zalijepi s unutrašnje strane. Jedino o čemu treba da brinete je preliv za tost.

Fantastičan miris svježe prepečenog hljeba i njegova ravnomjerna, zlatno smeđa boja čine tost toliko popularnim. MirrorHeating omogućava pripremu savršenog tosta svaki put — pomoću četiri šipke od kvarcnog stakla koje generišu toplotu i reflektora koji ovu toplotu usmjeravaju nazad ka hljebu i ravnomjerno je raspoređuju preko cijele površine.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Vrsta uređaja
Sendvič toster
Snaga uređaja
860 w
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
31 cm
Visina
18,4 cm
Dubina
17 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna