Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Samostojeća mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SKS62E38EU

Samostojeća mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SKS62E38EU

Samostojeća stona / Boja: Inox / Kapacitet: 6 komleta
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: SKS62E38EU
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 1081,00 KM Cijena: 1037,00 KM

Vaša ušteda je 44,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Aktiviranjem funkcije Extra Dry sudovi se suše izuzetno temeljno na višim temperaturama tokom ciklusa ispiranja i duže faze sušenja - jednostavnim pritiskom na dugme.

Visoka temperatura i brzo sušenje mogu da oštete vaše stakleno posuđe i ostave zamrljane tragove. Zato smo osmislili novi Program za staklo od 40°C koji nežno i pažljivo pere stakleno posuđe i kristal. Niže temperature i duži period sušenja štite osetljive komade i obezbeđuju da vaše čaše svaki put nakon pranja budu savršeno čiste i bez mrlja.

Curenje vode iz mašine za sudove može biti veliki problem. Zato smo dizajnirali poseban sistem tako da ne morate da brinete o tome - naš Aqua Stop sistem pruža sigurnosnu zaštitu od curenja. Kada senzor otkrije curenje vode, mašina za sudove automatski prestaje s radom i ispumpava vodu kroz crevo sa dvostrukim zidom. Sistem AquaStop štiti vas od oštećenja izazvanog vodom i traje čitav životni vek vašeg uređaja.

Bosch inovativna tehnologija ActiveWater povećava efikasnost do izvanrednih rezultata, dok pritom vodi računa o zaštiti životne sredine. Pomoću pažljivo ciljane distribucije vode, poboljšane tehnologije filtera, bržeg zagrevanja i povećane snage pumpe za veću cirkulaciju vode, mašine za pranje sudova sa tehnologijom ActiveWater pružaju izvanredne rezultate.

Održavanje kuće čistom može biti veoma teško. Međutim, održavanje tišine u kući ponekad se može činiti nemogućim. Naše mašine za pranje sudova sa motorom EcoSilence pružaju visoke performanse čišćenja pri niskom nivou buke. Opremljene energetski efikasnim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nivo buke izazvane trenjem, motor EcoSilence obezbeđuje mnogo tiši rad bez smetnji. Sada možete uživati u domu koji je podjednako tih koliko i čist.

Razvili smo poseban tretman površine i proizvodne procese koji su precizno kreirani za materijale koji se koriste za unutrašnjost naših mašina za pranje sudova. Kao rezultat toga, nudimo garanciju od 10 godina protiv rđe na unutašnjost, od unutrašnjosti ka spoljašnosti, za sve naše mašine za pranje sudova. Ova garancija može se ostvariti za sve mašine za pranje sudova kupljene od 01.01.2012. naovamo.

Različita količina sudova zahteva različite postavke pranja. Izborom neadekvatnog programa pranja ne gubi se samo vreme, već i voda i energija. Bosch automatski programi regulišu temperaturu vode i vreme ispiranja tokom pranja u skladu sa stepenom zaprljanosti i količinom sudova. To znači da sa automatskim programima, koristite samo onoliko vode koliko je neophodno za dobijanje savršenih rezultata. Odgovarajući režim pranja za svaku količinu sudova - sve to jednostavnim dodirom dugmeta.

AquaSensor: otkrivanje fleka za blistavo čisto posuđe. AquaSensor reguliše upotrebu vode u zavisnosti od tipa i stepena zaprljanosti, koristeći svetlosne snopove za upravljanje ispiranjem. U zavisnosti od preostalih čestica hrane, ostataka masnoće ili deterdženta pri ispiranju, postupak ispiranja se procenjuje kako bi se utvrdilo da li je potrebno da se nastavi.

Pomoću funkcije odloženog pranja možete unapred izabrati program za željeno vreme uključivanja. Ovo omogućava da rukujete aparatom praktično, u bilo koje vreme tokom dana, u toku radnog vremena ili noću. Nakon pokretanja programa displej označava tačno preostalo vreme.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Energetska kategorija
F
Broj kompleta posuđa
6
Maksimalna temperatura pranja
65 °C
Broj programa
6
Inverterski motor
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
55,1 cm
Visina
45 cm
Dubina
50 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.