Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Samostojeća mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMS2ITI33E

Samostojeća mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMS2ITI33E

60 cm / INOX / 12 setova / 6 programa / Home Connect / Extra Dry / VarioSpeed
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: SMS2ITI33E
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 1047,00 KM Cijena: 1005,00 KM

Vaša ušteda je 42,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Zahvaljujući našem rješenju AntiFingerprint, vidljivost otisaka prstiju na vašoj mašini za pranje sudova značajno je umanjena

Opcija Dosage Assist obezbjeđuje optimalne rezultate pranja i tiši rad. Deterdžent se ispušta iz dispenzera za deterdžent u posebnu posudu u gornjoj korpi u kojoj se potpuno rastvara.

Različita količina sudova zahteva različite postavke pranja. Izborom neadekvatnog programa pranja ne gubi se samo vrijeme, već i voda i energija. Bosch automatski programi regulišu temperaturu vode i vrijeme ispiranja tokom pranja u skladu sa stepenom zaprljanosti i količinom sudova. To znači da sa automatskim programima, koristite samo onoliko vode koliko je neophodno za dobijanje savršenih rezultata. Odgovarajući režim pranja za svaku količinu sudova - sve to jednostavnim dodirom dugmeta.

Održavanje kuće čistom može biti veoma teško. Međutim, održavanje tišine u kući ponekad se može činiti nemogućim. Naše mašine za pranje sudova sa motorom EcoSilence pružaju visoke performanse čišćenja pri niskom nivou buke. Opremljene energetski efikasnim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nivo buke izazvane trenjem, motor EcoSilence obezbeđuje mnogo tiši rad bez smetnji.

Sada možete uživati u domu koji je podjednako tih koliko i čist.Bosch inovativna tehnologija ActiveWater povećava efikasnost do izvanrednih rezultata, dok pritom vodi računa o zaštiti životne sredine. Pomoću pažljivo ciljane distribucije vode, poboljšane tehnologije filtera, bržeg zagrijavanja i povećane snage pumpe za veću cirkulaciju vode, mašine za pranje sudova sa tehnologijom ActiveWater pružaju izvanredne rezultate.

Aktiviranjem funkcije Extra Dry sudovi se suše izuzetno temeljno na višim temperaturama tokom ciklusa ispiranja i duže faze sušenja - jednostavnim pritiskom na dugme.

 

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Energetska kategorija
E
Broj kompleta posuđa
12
Maksimalna temperatura pranja
70 °C
Broj programa
5
Inverterski motor
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
60 cm
Visina
84,5 cm
Dubina
60 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.