Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbena mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMV25EX00E

Ugradbena mašina za pranje suđa - inverter
BOSCH SMV25EX00E

60 cm / 13 setova / 5 programa / InfoLight /
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: SMV25EX00E
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 1028,00 KM Cijena: 987,00 KM

Vaša ušteda je 41,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Visoka temperatura i brzo sušenje mogu da oštete vaše stakleno posuđe i ostave zamrljane tragove. Zato smo osmislili novi Program za staklo od 40°C koji nježno i pažljivo pere stakleno posuđe i kristal. Niže temperature i duži period sušenja štite osjetljive komade i obezbjeđuju da vaše čaše svaki put nakon pranja budu savršeno čiste i bez mrlja.

Nekada u mašinu za pranje sudova ne možete staviti sve što želite zbog njenog nefleksibilnog rasporeda. Fioka VarioDrawer predstavlja dodatni nivo u gornjem dijelu mašina za pranje sudova Activewater, što rješava ovaj problem. To je idealno mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor, kao što su kutlače ili metlice za mućenje, a tu mogu stati čak i šoljice za espreso. Pruža veću fleksibilnost prilikom stavljanja sudova u mašinu i ostavlja više prostora u donjoj korpi. Korpa za pribor za jelo može se zamijeniti fiokom VarioDrawer kako bi se stvorio kapacitet za 14 kompleta za ručavanje u mašinama za pranje sudova širine 60 cm i 10 kompleta za ručavanje u mašinama za pranje sudova širine 45 cm. Zahvaljujući tome, vaša mašina za pranje sudova pružiće vam fleksibilno i praktično smještanje sudova.

Kada punite svoju mašinu za sudove, ponekad vam je potrebno malo više mjesta na vrhu za čaše sa stalkom ili visoke činije, na primjer. Tu vam pomaže Rackmatic sistem. Pomoću njega možete da pomjerate najvišu korpu za posuđe na tri različita nivoa. On se prilagođava vašim potrebama kada želite da ubacite velike komade posuđa tačno tamo gdje želite.

Crvena tačka na podu obavještava da li je vaša potpuno integrisana mašina za pranje sudova završila sa radom ili još radi.

Bosch inovativna tehnologija ActiveWater povećava efikasnost do izvanrednih rezultata, dok pritom vodi računa o zaštiti životne sredine. Pomoću pažljivo ciljane distribucije vode, poboljšane tehnologije filtera, bržeg zagrijavanja i povećane snage pumpe za veću cirkulaciju vode, mašine za pranje sudova sa tehnologijom ActiveWater pružaju izvanredne rezultate.

Opcijom VarioSpeed možete skratiti vrijeme pranja za polovinu. Sve ovo uz najbolje rezultate čišćenja i sušenja - kao i obično.

Održavanje kuće čistom može biti veoma teško. Međutim, održavanje tišine u kući ponekad se može činiti nemogućim. Naše mašine za pranje sudova sa motorom EcoSilence pružaju visoke performanse čišćenja pri niskom nivou buke. Opremljene energetski efikasnim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nivo buke izazvane trenjem, motor EcoSilence obezbjeđuje mnogo tiši rad bez smetnji. Sada možete uživati u domu koji je podjednako tih koliko i čist.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Energetska kategorija
F
Broj kompleta posuđa
13
Maksimalna temperatura pranja
70 °C
Broj programa
5
Inverterski motor
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
60 cm
Visina
81,5 cm
Dubina
55 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.