Od 09.09. do 30.09. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Kombinovana mašina za veš - inverter
BOSCH WNA13400BY

Kombinovana mašina za veš - inverter
BOSCH WNA13400BY

8 Kg / 5 Kg / E / 1400 RPM / EcoSilence Drive / Vario bubanj
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WNA13400BY
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2054,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Nemate mesta za mašinu za sušenje veša? Nema problema. Bosch mašine za pranje i sušenje veša sa funkcijom AutoDry suše jednako dobro kao što peru. Funkcija AutoDry automatski prepoznaje kada je veš savršeno suv tako što konstantno meri vlažnost veša kako bi osigurala precizno i blago sušenje.  Potpuno prilagođeni programi za pranje i sušenje svih vrsta tkanina postižu najbolje rezultate prilikom svakog pranja. Konačno, mašina za pranje i sušenje veša za veš koji je odmah spreman za nošenje. Operite i osušite do 5 kg veš odjednom.

Uz pomoć programa za automatsko sušenje AutoDry možete da odaberete koliko suvu odeću želite. AutoDry će je osušiti tačno onako kako želite – bilo da je dovoljno osušena za peglanje ili sasvim suva tako da može da se spakuje. Njegovi senzori neprestano mere temperaturu i vlagu i štite vaše rublje od visokih temperatura i preteranog isušivanja.

Zašto da provodite vikend peglajući hrpe veša? Samo jednim pritiskom na dugme aktivirajte program za pomoć pri peglanju Iron Assist - on ubacuje prirodnu paru koja prolazi kroz prethodno zagrejani tekstil i primetno poravnava vaš veš. Takođe se može koristiti za uklanjanje mirisa na odeći kojoj je potrebno samo osvežavanje. Savršen je za jakne, poslovne košulje, vuneni tekstil pa čak i za odela.

Koliko puta vas je buka u vašem domu ometala dok radite nešto ili ćaskate sa porodicom i prijateljima? Zato smo osmislili pogon EcoSilence Drive. Toliko je tih da ćete skoro i zaboraviti da je vaša mašina za pranje i sušenje uopšte uključena. Energetski efikasan motor bez četkica smanjuje buku izazvanu trenjem, i dizajniran je tako da zaista bude dugotrajan.

Sada temeljno možete da operete i osušite veš za samo sat vremena. Ovaj program pogodan je za pranje i sušenje blago zaprljane odeće, kao i tkanina koje su otporne na toplotu, kao što su pamuk ili lan. Maksimalna količina veša je 1 kg.

Idealan program za efikasno pranje i sušenje sportskih tkanina, kao što su tkanine od mikrovlakana, filca i sintetike. Ove tkanine obično nisu mnogo zaprljane osim znojem, tako da je potrebno samo kratko pranje i ispiranje, što podrazumeva kratko trajanje programa. Sportska odeća uglavnom je izrađena od sintetičkih vlakana i lako se gužva, zbog toga se temperatura prilikom rada ovog programa smanjuje dodatnim dodavanjem vode pre ciklusa centrifuge.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
E
Kapacitet za pranje
8 Kg
Kapacitet za sušenje
5 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
15
Wi-Fi
Ne
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
84,8 cm
Dubina
59 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.