Od 31.01. do 25.02. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Kombinovana mašina za veš - inverter BOSCH WNA144V0BY

Kombinovana mašina za veš - inverter BOSCH WNA144V0BY

Kapacitet za pranje: 9 Kg / Kapacitet za sušenje: 5 Kg / Broj obrtaja centrifuge: 1400 rpm / Wash & Dry 60
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WNA144V0BY
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2107,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uz pomoć programa za automatsko sušenje AutoDry možete da odaberete koliko suvu odeću želite. AutoDry će je osušiti tačno onako kako želite – bilo da je dovoljno osušena za peglanje ili sasvim suva tako da može da se spakuje. Njegovi senzori neprestano mere temperaturu i vlagu i štite vaše rublje od visokih temperatura i preteranog isušivanja.

Zašto da provodite vikend peglajući hrpe veša? Samo jednim pritiskom na dugme aktivirajte program za pomoć pri peglanju Iron Assist - on ubacuje prirodnu paru koja prolazi kroz prethodno zagrejani tekstil i primetno poravnava vaš veš. Takođe se može koristiti za uklanjanje mirisa na odeći kojoj je potrebno samo osvežavanje. Savršen je za jakne, poslovne košulje, vuneni tekstil pa čak i za odela.

Koliko puta vas je buka u vašem domu ometala dok radite nešto ili ćaskate sa porodicom i prijateljima? Zato smo osmislili pogon EcoSilence Drive. Toliko je tih da ćete skoro i zaboraviti da je vaša mašina za pranje i sušenje uopšte uključena. Energetski efikasan motor bez četkica smanjuje buku izazvanu trenjem, i dizajniran je tako da zaista bude dugotrajan.

Sada temeljno možete da operete i osušite veš za samo sat vremena. Ovaj program pogodan je za pranje i sušenje blago zaprljane odeće, kao i tkanina koje su otporne na toplotu, kao što su pamuk ili lan. Maksimalna količina veša je 1 kg.

Idealan program za efikasno pranje i sušenje sportskih tkanina, kao što su tkanine od mikrovlakana, filca i sintetike. Ove tkanine obično nisu mnogo zaprljane osim znojem, tako da je potrebno samo kratko pranje i ispiranje, što podrazumeva kratko trajanje programa. Sportska odeća uglavnom je izrađena od sintetičkih vlakana i lako se gužva, zbog toga se temperatura prilikom rada ovog programa smanjuje dodatnim dodavanjem vode pre ciklusa centrifuge.

 

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
E
Kapacitet za pranje
9 Kg
Kapacitet za sušenje
5 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
12
Wi-Fi
Ne
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59.8 cm
Visina
84.8 cm
Dubina
59 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna