Od 30.09. do 20.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Kombinovana mašina za veš - inverter
BOSCH WNG254U0BY

Kombinovana mašina za veš - inverter
BOSCH WNG254U0BY

Kapacitet pranja: 10 Kg / Program: AutoDry / EcoSilence Drive
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WNG254U0BY
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2626,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Nemate dovoljno mjesta za mašinu za sušenje veša? Ne brinite, Bosch mašine za pranje i sušenje veša sa funkcijom AutoDry, suše jednako dobro kao što peru. Funkcija AutoDry automatski prepoznaje kada je veš savršeno suv tako što konstantno mjeri vlažnost veša kako bi osigurala precizno i blago sušenje. Potpuno prilagođeni programi za pranje i sušenje svih vrsta tkanina kako bi se svaki put postigli najbolji rezultati. Konačno, mašina za pranje i sušenje veša i veš koji je odmah spreman za nošenje. Operite i osušite do 6 kg veša odjednom ili samo operite do 10 kg.

Program AutoDry omogućava vam da izaberete do kog tačno stepena želite da veš bude suv prilikom sušenja. Program AutoDry osušiće veš tačno do stepena koji želite – bilo da je to suvo za peglanje ili potpuno suvo i spremno sa sklapanje. Senzori stalno mjere temperaturu i vlagu kako bi zaštitili veš od visokih temperatura i prekomjernog sušenja.

Zahvaljujući sistemu za uklanjanje fleka AntiStain, vaša mašina za pranje veša ili mašina za pranje i sušenje veša sa lakoćom se može uhvatiti u koštac sa četiri uporne vrste fleka. Ovaj program automatski podešava temperaturu, pokrete bubnja i vrijeme natapanja kako bi sa lakoćom i potpuno automatski uklonio četiri najupornije vrste fleka. To je savršen način da uklonite fleke od putera ili ulja, trave, crnog vina i krvi.

Smanjite hrpu veša za peglanje jednostavnim dodirom dugmeta. Kada je izabran program Iron Assist, ubrizgava prirodnu paru koja prodire kroz prethodno zagrijane tkanine i vidno ispravlja nabore na vešu. Ovaj program možete koristiti za uklanjanje neprijatnih mirisa iz odeće kojoj je samo potrebno osvježenje. Savršen je za jakne, poslovne košulje, vunenu odjeću, pa čak i odijela.

Buka u vašem domu može vam odvratiti pažnju sa važnijih stvari. Zbog toga smo dizajnirali motor EcoSilence Drive. Toliko je tih da ćete zaboraviti da je vaša mašina za pranje i sušenje veša uopšte uključena. Energetski efikasan motor bez četkica smanjuje buku izazvanu trenjem, a dizajniran je za posebno dug radni vijek.

Sada temeljno možete da operete i osušite veš za samo sat vremena. Ovaj program pogodan je za pranje i sušenje blago zaprljane odjeće, kao i tkanina koje su otporne na toplotu, kao što su pamuk ili lan. Maksimalna količina veša je 1 kg.

Da li su vam potrebni dodatno čisti rezultati pranja osjetljive odjeće? Program HygieneCare koji posjeduju naše mašine za pranje i sušenje veša, prethodno tretira suv veš toplim vazduhom, a zatim ga pere na niskoj temperaturi. Kada je program aktiviran, suva odjeća zagrijava se na temperaturi do 65 C, koja je bezbijedna za tkanine, a uništava mikrobe i bakterije na suvom vešu. Nakon toga slijedi ciklus pranja na niskoj temperaturi. Rezultat je: higijenska njega vaše osjetljive odjeće.

Bosch AquaStop sistem nudi garanciju za oštećenja izazvana vodom tokom cijelog radnog vijeka aparata. Naše mašine za pranje veša sa sistemom AquaStop koji se sastoji od posebne dovodne cijevi sa duplim zidom, sigurnosnog ventila i korita sa plutajućim prekidačem, sprečavaju bilo kakvo oštećenje izazvano vodom, bilo da se radi o izlivanju vode u crijevu za dovod ili curenju unutar mašine.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
C
Kapacitet za pranje
10 Kg
Kapacitet za sušenje
6 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
15
Wi-Fi
Ne
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
84,8 cm
Dubina
59 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.