Od 30.09. do 20.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Mašina za pranje veša
CANDY CS1282DE-S

Mašina za pranje veša
CANDY CS1282DE-S

Kapacitet: 8 Kg / Broj obrtaja: 1200 obr/min / Klasa energetske efikasnosti: D / Boja: Bijela / Broj programa: 16
  • Dostupnost: Nema na stanju
  • Brend: Candy
  • Šifra: CS1282DE-S
Dostupnost: Nema na stanju

Cijena: 673,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

Trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju.
Dostupnost možete provjeriti pozivanjem besplatnog broja: 0800 310 01.
Većinu proizvoda je moguće nabaviti u kratkom vremenskom periodu.

  • Garancija na uređaj: 5 godina
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Smart
Razmišljajte PAMETNO. Candy veruje u važnost uživanja u životu, zato su nove mašine za veš osmišljene za pametnu i praktičnu upotrebu, kako bi pojednostavile proces pranja i svakodnevan život - kako biste više vremena posvetili sebi i svojoj porodici. Dopustite da vam Candy pomogne u zadatku sušenja: rezultati će vas oduševiti. Praktična i jednostavna upotreba: uštedite vreme, energiju i novac - minimalan trud, vrhunski rezultati. Iskoristite prednost visoko smeštenog otvora na vratima bubnja: ne naprežite leđa kod umetanja rublja.

KG DETECTOR
Naše mašine za veš štede energiju - precizan senzor detektuje veš i automatski podešava potrošnju vode i energije. Uz pola kapaciteta uštedite do 70% vode, energije i vremena pranja!

Brzi programi - 14', 30', 44', 59'
Optimalna kombinacija trajanja i efikasnosti- Candy mašine za veš nude izbor između čak četiri brza programa ispod sat vremena, uz 100% energetske efektivnosti.

Smart Check-up
Produžite radni vek svoje mašine za veš - Smart Check-up ciklus vrši proveru ispravnosti ključnih delova uređaja - i informiše u slučaju kvara ili greške u radu te upućuje na savete o rešavanju istih.

My Statistics funkcija
Zahvaljujući ovoj funkciji možete kontrolisati svoje najčešće korišćene programe i naučiti kako da optimizujete svoje navike pranja.

Dodatni ciklusi pranja
Funkcija Smart Cycles vam omogućava da odaberete najbolji ciklus u skladu sa načinom života i obezbeđuje dodatne programe za najbolju brigu o odeći.

ODLAGANJE POČETKA PRANJA
Uz odlaganje početka pranja, veš će biti opran kada vi to želite. Mogućnost odlaganja do 24 sata. Nema više brige oko neugodnih mirisa ukoliko mokar veš ostane unutar mašine. Nema više nepotrebne potrošnje energije - koristite mašinu za veš za vreme niže tarife električne energije.

Poboljšajte vaše iskustvo pranja veša
Candy mašine za pranje opremljene su Smart Touch tehnologijom, koja vam omogućava da poboljšate svoje iskustvo pranja. Moći ćete da uživate u dodatnim funkcijama, dobijate korisne savete o najefikasnijem korišćenju vašeg aparata i imaćete pristup vodiču za rešavanje problema, direktno sa pametnog telefona.

*Dostupno samo za Android telefone sa kompatibilnom NFC antenom. Za iOS sistem, interakcija proizvoda je kompatibilna sa 12.2 verzijom

D KLASA
Ova veš mašina spada u D klasu prema Novoj energetskoj nalepnici, tako da u poređenju sa mašinama G klase troši najmanje 24% manje energije, štedeći novac i poštujući životnu sredinu.

Dodatni ciklusi pranja
Funkcija Smart Cycles vam omogućava da odaberete najbolji ciklus u skladu sa načinom života i obezbeđuje dodatne programe za najbolju brigu o odeći.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
D
Kapacitet veš mašine
8 Kg
Broj obrtaja
1200 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Ne
Broj programa
16
Garancija
5 godina

Dimenzije uređaja

Širina
60 cm
Visina
85 cm
Dubina
52 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.