Od 31.05. do 15.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Mašina za pranje veša - inverter
BOSCH WAN28264BY

Mašina za pranje veša - inverter
BOSCH WAN28264BY

Kapacitet: 8 Kg / Energetska kategorija: C / Broj obrtaja 1400 obr/min / Hygiene Plus / EcoSilence Drive
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WAN28264BY
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1199,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Koliko puta vas je ometala neprijatna buka u vašem domu? Zato smo osmislili EcoSilence Drive™ u našim mašinama za veš. Ovaj energetski efikasan motor bez četkica smanjuje trenje i omogućava tiho funkcionisanje mašine, a dizajnirali smo ga tako da zaista bude dugotrajan.

Ponekad čisto ipak nije dovoljno čisto. Zbog toga smo razvili program Hygiene Plus. Program održava temperaturu konstantnom tokom celog ciklusa pranja i dodaje još jedan ciklus ispiranja kako bi se osigurao higijenski čist veš i posebno efikasno uništili mikrobi i grinje. Rezultat je: higijensko pranje koje uništava 99,99% uobičajenih mikroba čak i na 40  C.* Bosch mašine za pranje veša sa programom AllergyPlus na 40  C i 60  C ispunjavaju naučno preporučene uslove za smanjenje mikroba za 99,99% kada je reč o vrstama Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema istraživanju Honisch et al. 2014, „Uticaj trajanja ciklusa pranja, temperature i sastava deterdženta na higijensku efikasnost pranja veša u domaćinstvu“. Sprovedeno na Univerzitetu Rhine-Waal.

Sa Bosch mašinom za veš više ne morate da mislite na dužinu pranja – SpeedPerfect program smanjuje trajanje pranja do 65%* uz isti rezultat. SpeedPerfect program može da se koristi u kombinaciji sa većinom programa, za sve količine veša i tipove tekstila. Na primer, kombinacijom programa Mix i SpeedPerfect, možete temeljno oprati do 4 kilograma mešanog rublja za samo 46 minuta.

ActiveWater™ Plus: bezstepenom automatikom za određivanje količine veša štedi vodu i novac.

Opcija za noćno pranje za bilo koji program

Program za blago pranje tamno obojenog veša, kao što su farmerice.

Mašina je već uključena a vi ste zaboravili da dodate dečju čarapu ili negde zaturenu majicu? Nikakav problem! Uz pomoć funkcije ponovnog punjenja možete jednostavno da dodajete i vadite odeću tokom ciklusa pranja.* Samo pritisnite Reload dugme i otvorite vrata, dodajte zaboravljene delove odeće i nastavite sa pranjem. *Sigurnosna funkcija onemogućuje korišćenje Reload-a za ponovno punjenje ako je sapunica toplija od 50°C ili ako je nivo vode suviše visok.

Program za čišćenja bubnja idealan je za čišćenje i održavanje higijenski čistog bubnja. Nakon 20 ciklusa rada na temperaturi ispod 40 °C, mašina za pranje veša / mašina za pranje i sušenje veša automatski će vas podsetiti da očistite bubanj pomoću programa za čišćenje bubnja.

Inovativan dizajn AntiVibration bočnih zidova nije samo vizuelno privlačan: ovaj sistem takođe pruža veću stabilnost i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija takođe reguliše nivo buke, što Bosch mašine za pranje veša čini veoma tihim, čak i tokom ciklusa centrifuge.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
C
Kapacitet veš mašine
8 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
15
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
84,8 cm
Dubina
55 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.