Od 31.01. do 25.02. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Mašina za pranje veša - inverter BOSCH WGG14402BY

Mašina za pranje veša - inverter BOSCH WGG14402BY

Kapacitet: 9 Kg / Broj obrtaja: 1400 rpm / ActiveWater Plus / AllergyPlus / SpeedPerfect / Vario bubanj
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: WGG14402BY
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1487,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Sa sistemom za uklanjanje mrlja AntiStain vaša mašina za pranje ili kombinovana mašina sa lakoćom se hvata u koštac sa četiri vrste upornih mrlja. On automatski prilagođava temperaturu, pokrete bubnja i vreme natapanja i jednostavno uklanja i do četiri tipa najupornijih mrlja. To je savršen način za uklanjanje mrlja od maslaca ili ulja, crnog vina i krvi.

Koliko puta vas je ometala neprijatna buka u vašem domu? Zato smo osmislili EcoSilence Drive™ u našim mašinama za veš. Ovaj energetski efikasan motor bez četkica smanjuje trenje i omogućava tiho funkcionisanje mašine, a dizajnirali smo ga tako da zaista bude dugotrajan.

Surov prema mikroorganizmima, a nežan prema osetljivoj koži, AllergyPlus program pruža optimalno higijensko pranje. Održava stalnu temperaturu tokom pranja tako da je oprani tekstil posebno higijenski čist. Ciljano je osmišljen zbog mikroorganizama i najčešćih okidača alergije kao što su prašina i paraziti. Vaše rublje se takođe detaljno ispira da bi se uklonili ostaci deterdženta. Rezultat je savršeno higijensko pranje. * Bosch mašine za veš sa ‘AllergyPlus’ programom za pranje na 40° i 60° zadovoljavaju naučno preporučene uslove za 99.99% smanjenje mikroorganizama Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema istraživanju Honisch et al. 2014, „Uticaj trajanja ciklusa pranja, temperature i sastava deterdženta na higijensku efikasnost kućnog pranja rublja.“ sprovedenom na Univerzitetu Rhine-Waal.

Sa Bosch mašinom za veš više ne morate da mislite na dužinu pranja – SpeedPerfect program smanjuje trajanje pranja do 65%* uz isti rezultat. SpeedPerfect program može da se koristi u kombinaciji sa većinom programa, za sve količine veša i tipove tekstila. Na primer, kombinacijom programa Mix i SpeedPerfect, možete temeljno oprati do 4 kilograma mešanog rublja za samo 46 minuta.

Učestalo pranje može da upropasti vašu omiljenu odeću ili osetljive komade odeće. Jedinstvena patentirana struktura sistema VarioDrum nežno i efikasno pere sve vrste odeće, ravnomerno raspoređujući vodu bez istezanja, gužvanja ili oštećivanja vaših omiljenih stvari. U zavisnosti od izabranog programa, dizajn u obliku kapljice i asimetrične lopatice nežno rotiraju veš ka centru, nezavisno od smera rotacije. Ovo ne samo da osigurava intenzivno čišćenje za veoma zaprljanu garderobu, već i brže i detaljnije čišćenje za celokupnu količinu veša. Dovedite svoju garderobu u stanje profesionalne čistoće.

ActiveWater™ Plus: bezstepenom automatikom za određivanje količine veša štedi vodu i novac.

Program za blago pranje tamno obojenog veša, kao što su farmerice.

Mašina je već uključena a vi ste zaboravili da dodate dečju čarapu ili negde zaturenu majicu? Nikakav problem! Uz pomoć funkcije ponovnog punjenja možete jednostavno da dodajete i vadite odeću tokom ciklusa pranja.* Samo pritisnite Reload dugme i otvorite vrata, dodajte zaboravljene delove odeće i nastavite sa pranjem. *Sigurnosna funkcija onemogućuje korišćenje Reload-a za ponovno punjenje ako je sapunica toplija od 50°C ili ako je nivo vode suviše visok.

Program za čišćenja bubnja idealan je za čišćenje i održavanje higijenski čistog bubnja. Nakon 20 ciklusa rada na temperaturi ispod 40 °C, mašina za pranje veša / mašina za pranje i sušenje veša automatski će vas podsetiti da očistite bubanj pomoću programa za čišćenje bubnja.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
A
Kapacitet veš mašine
9 Kg
Broj obrtaja
1400 obr/min
Način punjenja
Sprijeda
Inverterski motor
Da
Broj programa
16
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
59,8 cm
Visina
84,8 cm
Dubina
58,8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna