Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbena indukciona ploča za kuvanje
BOSCH PXE801DC1E

Ugradbena indukciona ploča za kuvanje
BOSCH PXE801DC1E

Serie 8| / Direct select premium / Flexibilna indukcijska zona / PerfectFry / MoveMode
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: PXE801DC1E
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 2024,00 KM Cijena: 1943,00 KM

Vaša ušteda je 81,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

DirectSelect Premium je 30cm široka tabla na dodir koja vam u potpunosti omogućava upravljanje pločom za kuvanje. Zahvaljujući prostranom dizajnu i čitljivom i preglednom tekstu lako ćete podešavati funkcije vaše ploče za kuvanje. Izaberite željene zone kuvanja i nivoe jačine, kao i druge mogućnosti jednostavnim dodirom. Ceo interfejs nestaje kada se ploča za kuvanje isključi, što je u skladu sa celokupnim čistim i elegantnim dizajnom.

FlexInduction prilagodljiva indukciona ploča omogućava vam da kombinujete dve zone kuvanja na jednoj ravnomerno zagrejanoj površini. Vaša ploča za kuvanje automatski prepoznaje veličinu i položaj posuđa koje se nalazi u zoni kuvanja. Želite da pripremite espreso u džezvi ili da podgrejete hranu u velikom plehu? Vaša ploča za kuvanje sada greje sve tipove posuđa precizno i efikasno.

Pokušavate da savršeno ispržite namirnice ali vam ne polazi svaki put za rukom? Teško je postići pravu temperaturu a ona je ključna za prženje. Ako je previsoka, i najbolja šnicla će se prepržiti ili zagoreti. Zato smo za vas dizajnirali PerfectFry senzor za savršeno prženje koji neprekidno prati temperaturu tiganja i tako sprečava da vam hrana zagori. Pred vama je izbor od četiri unapred određena nivoa temperature za savšene rezultate svaki put prilikom kuvanja.

Zahvaljujući funkciji MoveMode, kuvanje je potpuno intuitivno i praktično. U prošlosti ste morali da podesite nivo snage kada želite da hrana nastavi da se dinsta nakon što je skuvana. Sada funkcija MoveMode obavlja taj zadatak umesto vas. Aktiviranje funkcije MoveMode deli zonu za kuvanje na različite oblasti sa unapred podešenim nivoima snage. Sve što treba da učinite jeste da pomerite šerpu sa prednjeg dela zone gde se hrana kuva ili peče na zadnji deo gde nastavlja da se dinsta.

Kada želite brze i lagane obroke na svom stolu još brže, PowerBoost je tu za vas. Ova praktična funkcija dodaje jačinu za ultra brzo zagrevanje. Koristite je na vašoj indukcionoj ploči za kuvanje gde velika količina vode može da provri uz zagrevanje koje je skoro 35% brže u poređenju sa najvećim nivoom jačine.

Ukoliko isključite ploču za kuvanje, ona će u toku kratkog vremena sačuvati poslednju izabranu postavku. Kada se ploča za kuvanje ubrzo ponovo uključi, ranije postavke i dalje će biti dostupne.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Vrsta ugradbene ploče
Indukciona
Broj grejnih površina
4
Način rukovanja
Na dodir
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
79,2 cm
Visina
5,6 cm
Dubina
51,2 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.