Od 30.09. do 20.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbeni frižider sa zamrzivačem
BOSCH KIV86VSE0

Ugradbeni frižider sa zamrzivačem
BOSCH KIV86VSE0

LowFrost / H:184L / Z:76L / 177CM / 35dB
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: KIV86VSE0
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1731,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Čuvajte sve vaše sveže namirnice u idealnim uslovima u fioci sistema za održavanje svežine VitaFresh XXL  zahvaljujući podešavanju klimatskih uslova. Uslovi u fioci mogu da se podešavaju tako da vaše voće i povrće duže ostaje sveže.

Konstantna potreba za odmrzavanjem vašeg konvencionalnog zamrzivača ne samo da vam oduzima mnogo vremena, već troši i energiju. LowFrost smanjuje količinu naslaga leda u vašem zamrzivaču da bi se eliminisala potreba za čestim odmrzavanjem. Ako odmrzavanje ikada bude neophodno, naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem sa funkcijom LowFrost opremljeni su praktičnim ventilatorom na samoj osnovi aparata za brzo rešenje ovog problema. Odaberite zamrzivač koji brine o vama, ali i o sebi.

LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.

Neujednačene temperature u vašem frižideru mogu da utiču na ukus i rok trajanja vaših namirnica. EcoAirflow sistem za protok vazduha podjednako raspoređuje vlažnost i temperaturu kako bi vaše namirnice što duže ostale sveže.

Obični zamrzivači uspešno zamrzavaju vaše namirnice, ali ne garantuju da će one ostati zaleđene. SuperFreezing brže zamrzava namirnice a već zamrznute namirnice štiti od odmrzavanja prilikom dodavanja novih namirnica u zamrzivač. Aparati sa automatskom funkcijom zamrzavanja vraćaju se u normalan režim rada nakon dostizanja temperature, sprečavajući prekomerno trošenje energije. Brine o vašim namirnicama. Brine o vašoj potrošnji energije.

Zahvaljujući optimalnim uslovima čuvanja, hrana zadržava idealnu konzinstenciju; sladoled, na primer, nije ni previše mekan ni previše čvrst. Konstantna temperatura u unutrašnjosti frižidera je odlučujući faktor u postizanju više svežine i ukusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontrolišu temperaturu u unutrašnjosti frižiderskog i dela za zamrzavanje. Rezultat toga je konstantna temperatura unutar frižidera nezavisno od spoljašnje temperature.

 

 

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
E
Zapremina frižidera
183 l
Zapremina zamrzivača
84 l
Položaj zamrzivača
Dole
No Frost
Ne
Smjer otvaranja vrata
Promjenjivo
Broj vrata
Dvoja vrata
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
54,1 cm
Visina
177,2 cm
Dubina
54,8 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.