Od 30.11. do 20.12. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Ugradbeni kombinovani frižider
BOSCH KIV87VFE0

Ugradbeni kombinovani frižider
BOSCH KIV87VFE0

LowFrost / Zapremina frižiderskog prostora: 200l / Zapremina zamrzivačkog prostora: 70l / Visina: 177cm / Buka: 35dB
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: KIV87VFE0
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1744,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Neujednačene temperature u vašem frižideru mogu da utiču na ukus i rok trajanja vaših namirnica. EcoAirflow sistem za protok vazduha podjednako raspoređuje vlažnost i temperaturu kako bi vaše namirnice što duže ostale sveže.

Konstantna potreba za odmrzavanjem vašeg konvencionalnog zamrzivača ne samo da vam oduzima mnogo vremena, već troši i energiju. LowFrost smanjuje količinu naslaga leda u vašem zamrzivaču da bi se eliminisala potreba za čestim odmrzavanjem. Ako odmrzavanje ikada bude neophodno, naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem sa funkcijom LowFrost opremljeni su praktičnim ventilatorom na samoj osnovi aparata za brzo rešenje ovog problema. Odaberite zamrzivač koji brine o vama, ali i o sebi.

LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.

Zahvaljujući optimalnim uslovima čuvanja, hrana zadržava idealnu konzinstenciju; sladoled, na primer, nije ni previše mekan ni previše čvrst. Konstantna temperatura u unutrašnjosti frižidera je odlučujući faktor u postizanju više svežine i ukusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontrolišu temperaturu u unutrašnjosti frižiderskog i dela za zamrzavanje. Rezultat toga je konstantna temperatura unutar frižidera nezavisno od spoljašnje temperature.

Signal upozorenja sa zvukom ili svetlošću kada vrata nisu zatvorena ili se javi druga greška

Obični zamrzivači uspešno zamrzavaju vaše namirnice, ali ne garantuju da će one ostati zaleđene. SuperFreezing brže zamrzava namirnice a već zamrznute namirnice štiti od odmrzavanja prilikom dodavanja novih namirnica u zamrzivač. Aparati sa automatskom funkcijom zamrzavanja vraćaju se u normalan režim rada nakon dostizanja temperature, sprečavajući prekomerno trošenje energije. Brine o vašim namirnicama. Brine o vašoj potrošnji energije.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
E
Zapremina frižidera
200 l
Zapremina zamrzivača
70 l
Položaj zamrzivača
Dole
Kapacitet zamrzavanja
3 Kg/24h
No Frost
Ne
Smjer otvaranja vrata
Promjenjivo
Broj vrata
Dvoja vrata
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
54 cm
Visina
177 cm
Dubina
55 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.