Od 20.11. do 15.12. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Prečišćivač vazduha XIAOMI BHR5056EU

Prečišćivač vazduha XIAOMI BHR5056EU

Mi prečišćivač vazduha 4 PRO / OLED ekran / Pametna kontrola
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: Xiaomi
  • Šifra: BHR5056EU
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 667,00 KM Cijena: 554,00 KM

Vaša ušteda je 113,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 1 godina
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro do svežeg i čistog vazduha

15 minuta prečišćavanja za dnevnu sobu od oko 40m², velika efektivna površina pokrivanja do 60m², za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l prečišćenog vazduha u minuti. Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro je efikasan protiv neprijatnih mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 efikasno prečišćavanje velikih čestica, npr. polena. Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro i negativnom jonizacijom vazduha do kvalitetnog vazduha poput svežeg šumskog.

Prečišćavanje cele sobe
Pripremite prostoriju za spavanje uz svež vazduh, Mi Pametni prečišćivač vazduha 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporukom 8330L* čistog vazduha u minuti. Prečišćeni vazduh može da dopre do svakog ugla doma za potpuno uživanje u čistom vazduhu.

Čist vazduh koji je vidljiv
Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano prečišćavanje koje ostavlja zagađivače nemoćnim. Praćenje promena kvaliteta vazduha za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu prečišćivač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Intuitivan ekran, interfejs lak za kontrolu
Intuitivni podaci prikazani na OLED ekranu o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru PM2,5/PM10 u realnom vremenu i svetlosnom trakom u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim laganim dodirom za podešavanje svog Mi prečišćivača vazduha 4 Pro i svoje potrebe za kvalitetnim vazduhom.

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom, napravljen od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog aktivnog uglja velike zapremine, može da traje 6 - 12 meseci. Nema potrebe za čestom zamenom filtera.

Troslojna filtracija u jednom filteru za visoko efikasno prečišćavanje sa Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem, koji zajedno rade na prečišćavanju vazduha za zdraviji život.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Uklanjanje mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu adsorpcije, sposoban je da eliminiše mirise i održava svež vazduh.

Negativna jonizacija vazduha
Uklanjanje ustajalog vazduha za svež dom. Poboljšano prečišćavanje vazduha sa čišćenjem od prašine za osećaj kao da ste u šumi.

Pametna kontrola
Započnite prečišćavanje vazduha bilo gde i bilo kada uz aplikaciju Mi Home da biste aktivirali Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro u pokretu, tako da je vazduh svež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i pomoću glasovnih komandi.

Niski šum 33,7 dB
Vazduh visokog kvaliteta za neometano spavanje. Prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana za prečišćavanje bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Gornja rešetka koja se lako čisti
Očistite prečišćivač iznutra. Da biste zaštitili bebe u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg prečistača da biste sprečili sekundarno zagađenje.

 

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Pokrivenost prostora
60 m2
Garancija
1 godina

Dimenzije uređaja

Širina
27,5 cm
Visina
68 cm
Dubina
27,5 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna