Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Filteri

Filteri

KM – KM
Prikazano 3 od 3 proizvoda
Bestseller
Ima na stanju
  • Boja: Siva
  • Bežični uređaj: Da
  • Garancija: 2 godine
105,00 KM + besplatna dostava
Ima na stanju
  • Boja: Crna
  • Bežični uređaj: Ne
  • Garancija: 2 godine
78,00 KM
Ima na stanju
  • Boja: Crna
  • Bežični uređaj: Da
  • Garancija: 2 godine
96,00 KM

Svakom muškarcu kom je stalo do njege kose i brade i naročito urednog izgleda potreban je lični pribor za šišanje. Mašinice renomiranih svjetskih brendova nekad su sve što vam je potrebno da se doterate.Top izbor ponuda obuhvata najkvalitetnije aparate za šišanje iz proizvodnog programa Rowenta i Philips.

 

Karakteristike aparata za šišanje

Neke od karakteristika raspoloživih modela mašinica su jednostavno upravljanje, mogućnost rada sa i bez kabla, lako održavanje oštrica. Neki Phillips aparati dolaze sa DualCut tehnologijom, za dvostruku preciznost. Takođe postoje modeli sa DuraPower tehnologijom, koja smanjuje trenje oštrica, te tako štite motor i bateriju od preopterećenja. 

Pregledajte cijeli dostupni asortiman aparata za šišanje – sa garancijom od dvije godine i po ekstra povoljnim cijenama. Pratite i stalnu Top izbor akciju i kupite željenu mašinicu na popustu. Poručite online ili telefonom i očekujte izabrani model uređaja u roku od dva radna dana na kućnoj adresi. Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine je besplatna za sve narudžbe preko 50 KM.


Najčešća pitanja i odgovori

Kako pravilno održavati mašinicu za šišanje?

Kako biste osigurali da maksimalno iskoristite performanse mašinice za šišanje, preporučuje se čišćenje od dlačica nakon svake upotrebe. Nekim modelima je potrebno redovno podmazivanje oštrica (nakon 5-6 upotreba). Međutim, svi Philips modeli iz naše ponude imaju oštrice koje se same oštre i ne zahtijevaju nikakvo podmazivanje.U kojim bojama su dostupni aparati za šišanje?

U Top izbor prodavnici posebno nam je stalo da ponudimo funkcionalne uređaje koji zadovoljavaju visoke estetske kriterijume. Stoga veliki dio kućanskih aparata – i velikih i malih – obuhvata moderne modele inovativnog dizajna. Slijedimo trendove i potrebe klijenata, svjesni da je mnogim potrošačima važna boja uređaja. Tako u ponudi imamo aparate u bijeloj, sivoj i crnoj boji.Koje marke mašinica za šišanje imate u ponudi?

U Top izbor online prodavnici nudimo modele renoniranih brendova aparata za uljepšavanje kao što su Rowenta i Philips.Da li nudite garanciju za aparate za šišanje?

Svi modeli aparata za šišanje u Top izbor prodavnici imaju garanciju dvije godine.Da li vršite isporuku robe na kućnu adresu?

Namjera nam je da svaku kupovinu učinimo pravim zadovoljstvom za svoje klijente. Stoga smo omogućili besplatnu dostavu aparata za šišanje na teritoriji Bosne i Hercegovine. Izaberite model koji je u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Mi ćemo ga isporučiti na vašu adresu u roku od dva do tri dana.