Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Filteri

Filteri

KM – KM
Prikazano 6 od 6 proizvoda
Bestseller
Ima na stanju
 • Boja: Ružičasta
 • Bežični uređaj: Da
 • Garancija: 2 godine
1084,00 KM + besplatna dostava
Ima na stanju
 • Boja: Zelena
 • Bežični uređaj: Ne
 • Garancija: 2 godine
91,00 KM
Ima na stanju
 • Boja: Bijela
 • Bežični uređaj: Ne
 • Garancija: 2 godine
119,00 KM + besplatna dostava
Ima na stanju
 • Boja: Ružičasta
 • Bežični uređaj: Ne
 • Garancija: 2 godine
116,00 KM + besplatna dostava
Ima na stanju
 • Boja: Bijela
 • Bežični uređaj: Da
 • Garancija: 2 godine
181,00 KM + besplatna dostava
Ima na stanju
 • Boja: Bijela
 • Bežični uređaj: Ne
 • Garancija: 2 godine
679,00 KM + besplatna dostava

Epilator je mali električni uređaj koji uklanja dlačice iz korijena. Premda dosta podsjeća dizajnom na električne brijače, zapravo je mnogo korisniji aparat. Umjesto da odsiječe dlačice na površini, koristi namotaje opruge ili ploče za hvatanje više dlačica odjednom, obavljajući posao prilično brzo kao kod depilacije voskom.

Dakle, epilatori izvlače više dlačica iz korijena odjednom, a pritom imaju manje štetan utjecaj na kožu (nema toliko iritacije kao kod depiliranja voskom ili pak brijanja brijačem). Mogu ih koristiti i žene i muškarci za uklanjanje dlačica s nogu, ruku, lica, stidnog područja, leđa i drugih dijelova tijela.

 

Koje karakteristike posjeduju epilatori u Top izbor ponudi?

Neke od najbitnijih karakteristika raspoloživih modela epilatora u Top izbor asortimanu jesu jednostavno upravljanje, lako održavanje, dvije brzine, te korištenje bez kabla. Neki Philips modeli opremljeni su funkcijom Wet&Dry koja garantuje nježniju epilaciju, jer podrazumijeva opuštanje kože toplom vodom i ugodniji tretman. Takođe, postoje i oni aparati sa SmartSkin senzorom, koji učitava ton kože i pomaže da pronađete postavku koja vam najviše odgovara za što bezbolniju epilaciju.

Pregledajte u našem shop-u cijelu ponudu epilatora u sa garancijom od dvije godine i po pogodnim cijenama. Pratite i stalnu Top izbor akciju i kupite željeni model epilatora na popustu. Poručite online ili telefonom i očekujte izabrani model uređaja u roku od dva dana na kućnoj adresi. Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine je besplatna za sve narudžbe preko 50 KM.


Najčešća pitanja i odgovori

Šta radi epilator i koliko njegovi efekti traju?

Glavni cilj epilatora je da se riješi neželjenih dlačica na tijelu. Uklanja dlake iz korijena i kao krajnji efekat ima glatku i mekanu kožu. Dizajniran je tako da pomaže u nježnom čupanju i najmanjih dlačica, što znači da ne morate čekati da dlake narastu do određene dužine kako biste uradili epilaciju. Prema tome, epilator je brzo rješenje za kožu bez dlačica!

U zavisnosti od rasta dlake, efekti epilacije traju 3-4 nedelje. Također se vjeruje da što duže epilirate kožu, vaša dlaka može sporije rasti, što znači da vremenom možete imati glatkoću i više sedmica.Da li epilacija boli?

U početku, korištenje epilatora može biti blago bolno. Međutim, sa svakim novim tretmanom tijelo i koža će se naviknuti na osjećaj i biće sve lakše. Isprobajte moderne epilatore sa fleksibilnom glavom i inovativnom Wet&Dry tehnologijom za ugodniju sesiju epilacije. Opredjelite se za uređaje sa SmartSkin senzorom koja primjenjuje tačan pritisak na vašu kožu.Da li je epilator bolji od depilacije?

Epilacija je bolja od depilacije voskom jer je mnogo praktičnija i lakša za upotrebu. Za razliku od depilacije voskom, koja stvara ljepljiv nered i zahtijeva više alata, epilacija svoj posao obavlja uz pomoć jednog uređaja. Osim toga, epilatori su izdržljivi i zahtijevaju manje vremena. Samo jedan potez je dovoljan za kožu bez dlačica. Ujedno, vrijedi napomenuti da se epilacija može obaviti u udobnosti doma, tako da ne morate ni rezervirati termine niti čekati u dugim redovima. Najbolji dio je da se nelagodnost koju možete osjetiti tokom prve sesije epilacije primjetno smanjuje s vremenom.Koje marke epilatora imate u ponudi?

Cjelokupan asortiman epilatora u Top izbor online shop-u čine najbolji modeli iz proizvodnog programa svjetski poznatog brenda Philips.U kojim bojama su dostupni epilatori?

U Top izbor prodavnici nudimo nekoliko modela epilatora inovativnog dizajna. Dostupni su uređaji u klasičnoj bijeloj, kao i u nježnoj ružičastoj i zelenoj boji.Da li vršite isporuku robe na kućnu adresu?

Naravno! Omogućili smo besplatnu dostavu epilatora na teritoriji Bosne i Hercegovine. Izaberite model koji je u skladu sa vašim budžetom, potrebama i afinitetima. Mi ćemo ga isporučiti na vašu adresu u roku od 48 sati.