Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Štapni usisivač
BOSCH BCS711XXL

Štapni usisivač
BOSCH BCS711XXL

Serie| 7 / Savitljiv pod uglom od 90 stepeni / Led osvjetljenje / Ergonomski dizajn
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: BCS711XXL
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 806,00 KM Cijena: 685,00 KM

Vaša ušteda je 121,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 48h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uživajte u većoj raznovrsnosti! Praktična fleksibilna cev omogućava da bez napora dođete do mesta ispod niskog nameštaja, kopča Easy Parking omogućava vam da uređaj držite čvrsto na mestu tokom pauza, a Quick Stand omogućava fleksibilno čišćenje pomoću ručnog uređaja dok papučica i cev stoje samostalno. Pomoću mehanizma za nožno otpuštanje papučice možete da odvojite papičicu od cevi bez saginjanja da biste lako prešli na čišćenje određenih mesta pomoću praktične cevi. Zbog toga je Unlimited 7 savršen za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih mesta.

Pomoću snažne i izdržljive Bosch baterije Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtevni zadaci čišćenja mogu se savladati bez napora. Litijum-jonska baterija je punjiva, zamenljiva i zaštićena od pregrevanja, prekomernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Pored toga, baterija nudi rad duži za 33%⁷, obezbeđujući moćne performanse i dugo vreme rada. Tako da možete očistiti do 100 m² uz samo jedno punjenje baterije⁸ – bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.

Uživajte u optimalnim rezultatima čišćenja na svim podovima i površinama pa čak i na najtamnijim mestima. Pomoću snažne, motorizovane četke možete postići usisavanje više od 99,9%⁴ prašine. Zahvaljujući snažnim ugrađenim LED svetlima, možete uočiti i ukloniti prljavštinu i prašinu čak i na teško vidljivim mestima kao što su mesta iza nameštaja ili u tamnim uglovima. Osim toga, možete usisati 30% više prašine na tepisima ⁵. Tako da se možete osećati udobno u čistom domu za tren oka.1

Nema kompromisa u pogledu performansi zahvaljujući našem TurboSpin motoru bez četkica. Razvio ga je i proizveo Bosch u Nemačkoj i prošao je mnoge testove kako bismo osigurali dugotrajan kvalitet. Štaviše, 3-fazni sinhroni digitalni motor je veoma efikasan, 21% brži i 31% lakši⁶ – do 66,000 o/min. – za lako rukovanje i impresivne performanse čišćenja svaki put.

Uživajte u snažnim, konstantnim performansama Bosch usisivača: budući da naše motore visokih performansi razvijamo i proizvodimo u Nemačkoj duže od 80 godina, ne očekujemo samo da usisavač pruža optimalne rezultate već i da bude dugotrajan. Zbog toga i dajemo 10 godina besplatne garancije na motor³.

Više nije potrebno da se saginjete da biste očistili površine ispod nameštaja ili sofa. Novi integrisani spoj u cevi omogućava lako čišćenje površina ispod niskog nameštaja, sofa ili kreveta. Prašina i prljavština u teško dostupnim uglovima više nemaju šanse za opstanak, jer je snaga uvek velika, čak i kada je fleksibilna cev savijena. Uživajte u 100% fleksibilnosti zahvaljujući uglu od 90°, što olakšava čišćenje čak i teško dostupnih mesta.

Mali korak. Veliki efekat. Sada možete lako da pređete sa čišćenja poda pomoću papučice na čišćenje površina iznad glave ili čišćenje manjih površina pomoću praktične usisne cevi – samo malim pokretom stopala. Praktičan mehanizam za nožno otpuštanje papučice odvaja papučicu od cevi samo jednim pokretom stopala. Više nikada nećete morati da se saginjete i ručno uklanjate papučicu. Tako ćete uživati u ergonomskom, bržem čišćenju i usisavanju uskih mesta za kratko vreme.

Više ne morate da vraćate uređaj u priključnu stanicu ili da ga položite na pod kada želite da napravite pauzu. Zahvaljujući kopči Easy Parking, možete bez napora da postavite uređaj bilo gde – na ivicu nameštaja, kao što je sto ili polica, ili na naslon stolice. Bez brige. Osim toga, posebna površina kopče sprečava ogrebotine i klizanje. Usisivač je bezbedno pričvršćen, spreman za rad kad god poželite.

Usisavanje ne može biti lakše. Praktičan ručni usisivač težak je samo 1,4 kg – idealno za čišćenje stolova, nameštaja, sofa ili razmaka između njih. Pored toga, ručni usisivač Unlimited 7 ima ergonomski dizajn za praktično čišćenje. Budući da ne morate stalno da pritiskate dugme za napajanje, vaši prsti su opušteni i imate više fleksibilnosti u pogledu opsega pokreta. To vam omogućava da usisavate lako i temeljno samo jednom rukom.

Različite vrste usisavanja zahtevaju različite režime rada. Usisivač poseduje upravljački interfejs sa 3 režima snage za svaki izazov. „Turbo“ poboljšava performanse za teške zadatke obezbeđujući jednake performanse kao usisivač sa kablom.² Inteligentni „automatski“ režim prilagođava performanse i vreme rada u zavisnosti od poda i površine – bilo da je reč o tepihu ili tvrdom podu. Dok „Eko” režim omogućava veoma dugo, optimalno vreme rada za svakodnevne zadatke čišćenja.

 

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta usisivača
Štapni
Boja
Crna
Zapremina posude
0,3 l
Bežični usisivač
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
25,2 cm
Visina
131,5 cm
Dubina
20,4 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.