Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Usisivač sa posudom
BOSCH BGC21X300

Usisivač sa posudom
BOSCH BGC21X300

Serie 4| / Boja: Crna / Radijus djelovanja: 10m / Tehnologija Power AirCycle / Turbo Brush četka
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: BGC21X300
Dostupnost: Ima na stanju

Osnovna cijena: 351,00 KM Cijena: 341,00 KM

Vaša ušteda je 10,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Uživajte u snažnim, konstantnim performansama Bosch usisivača: budući da razvijamo i proizvodimo naše motore visokih performansi u Nemačkoj duže od 65 godina, ne samo da očekujemo da usisavač pruža optimalne rezultate već i da bude dugotrajan, zbog čega dajemo 10 godina garancije na motor*.

Verujemo da je dobar kvalitet vazduha važan. Dišite lako zahvaljujući HEPA filteru koji stvara izduvni vazduh koji je čistiji od vazduha u prostoriji. On filtrira 99,95% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađujućih materija – idealno za osobe koje pate od alergija.***** Periv filter znači da nema naknadnih troškova.

Visoka efikasnost čišćenja čak i kada je posuda za prašinu puna? Pomoću tehnologije Power AirCycle i tehnologije Bosch motora to je zaista moguće. Zahvaljujući precizno određenom ciklonu, optimalno navođen vazduh tri puta cirkuliše u posudi za prašinu dok snažna centrifugalna sila izdvaja prašinu iz vazduha.

Dupla higijena uz pomoć dva filtera, jednim ispod posude za prašinu i drugim na zadnjoj strani uređaja, za čistiji izduvni vazduh u vašem domu. Najbolje od svega je što zahvaljujući pametnom dizajnu, potpuno možete očistiti posudu za prašinu bez dodirivanja filtera - za još veće higijensko održavanje.

Praktično rukovanje usisivačem prilikom usisavanja veoma je važno. Zahvaljujući našem sistemu EasyClean doživećete mnogo lakše iskustvo čišćenja. Posuda za prašinu uklanja se dodirom dugmeta bez ispuštanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika posuda za prašinu čisti se lakše, jer nešistoća ne može dospeti u uglove.

Odlaganje usisivača zahteva slobodan prostor. Ali ni približno onoliko kao nekada! Zahvaljujući jednostavnom rešenju za odlaganje creva, ono može stajati tesno povezano sa uređajem i uštedeti prostor. Savršeno za odlaganje u malom prostoru kao što je ormar.

Uštedite vreme i prostor. Kompaktan, a ipak snažan usisivač omogućava lako i ergonomsko držanje zahvaljujući kompaktnoj veličini i dizajnu koji omogućava malu težinu. Posuda za prašinu zapremine 2 l pruža još veću praktičnost, jer ćete je ređe prazniti. S obzirom na to da uređaj štedi prostor, lako ga možete odložiti.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta usisivača
Sa posudom
Boja
Crna
Zapremina posude
2 l
Bežični usisivač
Ne
Hepa filter
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
30,1 cm
Visina
29 cm
Dubina
44,6 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.