Od 31.01. do 25.02. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Blender BOSCH MMB6141B

Blender BOSCH MMB6141B

1200w / Black / 1.5L
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MMB6141B
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 183,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Sada guste napitke bez krupnih komada možete napraviti lako - zahvaljujući optimizovanoj interakciji između motora, sečiva i pojačavača protoka u posudi za mešanje. Sa sistemom ProPerformance možete očekivati brzu i jednostavnu pripremu, čak i kada su u pitanju led ili čvrsti sastojci kao što je zamrznuto voće.

Za mrvljenje leda ili sečenje tvrdih sastojaka potreban je moćan i snažan motor. Pripremite guste napitke, šejkove ili pesto pomoću motora od 1200 vati brzine do 30000 o/min. Uživajte u snazi pomoću koje možete mešati skoro sve – razvijenoj pomoću dokazanog vrhunskog Bosch motora koji se u kuhinjske aparate ugrađuje još od 1955.

Čišćenje je sada podjednako lako kao i priprema, zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, jednostavnom sklapanju posude sa vidljivim vođicama i opciji za odlaganje kabla unutar kućišta čime se štedi prostor.

Ono što možete očekivati je dugotrajno uživanje u upotrebi aparata i njegovoj izdržljivosti koja je dokazana na testu od 100 radnih sati pri čemu je umućeno više od 10000 gustih napitaka. Za ove vrhunske performanse zaslužni su visokokvalitetni materijali, evropska proizvodnja i dugogodišnje iskustvo koje pruža korporacija Bosch.

Glatka tekstura napitka rezultat je efikasnih sečiva. ProEdge sečiva od nerđajućeg čelika napravljena su u Zolingenu, nemačkom gradu svetski poznatom po sečivima. Da bi izdržljivost sečiva bila dugotrajna, ivice sečiva su ojačane.

Posuda za mešanje od visokokvalitetne Tritan plastike koja je otporna na lomljenje, idealna je za mešanje kako vrućih supa tako i ledenih napitaka. Na unutrašnjem zidu posude nalaze se specijalno oblikovani pojačavači protoka koji omogućavaju optimalan protok sastojaka za glatku, ujednačenu teksturu. Tritan plastika ne sadrži BPA, BPS niti bilo koji drugi bisfenol.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Crna
Snaga uređaja
1200 w
Zapremina posude
1,5 l
Broj brzina
2
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
23 cm
Visina
41 cm
Dubina
19,5 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna