Od 15.09. do 09.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Sokovnik BOSCH MES4000

Sokovnik BOSCH MES4000

VitaJuice 4 / Boja: Crno/Inox / 1000W / XL otvor
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: MES4000
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 485,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Prethodno rezanje voća i povrća za pripremu soka može uzeti puno vremena. Sada možete brzo i jednostavno iscijediti npr. cijele jabuke. Zahvaljujući XXL cijevi za punjenje (84 mm) voće i povrće možete dodati direktno u sokovnik - bez prethodnog rezanja.

Čišćenje nakon pripreme soka može uzeti puno vremena. Zahvaljujući keramičkoj oštrici, koja se brzo i jednostavno čisti, možete brzo i jednostavno pripremiti ukusan svježi sok. Budući da glatka površina keramičke oštrice nema rupica, na njoj se ne ne mogu sakupljati naslage te je zato njeno čišćenje jednostavno.

Neki sastojci traže veću snagu za pripremu soka. S različitim podešavanjima brzine te posebno snažnim motorom, uvijek ćete brzo dobiti savršene rezultate, bez obzira na to cijedite li tvrdo ili meko voće ili povrće.

Neka cijeđenje soka postane bezbrižno! Zahvaljujući visoko kvalitetnom mikro situ od nehrđajućeg čelika uživat ćete u velikoj količini soka. Možete iscijediti puno soka od voća i povrća u tren oka.

SafetyStop pruža pouzdanu sigurnost od povreda. Izuzetno snažan motor sokovnika pokreće se samo ako je sve ispravno sastavljeno i samo ako je jedinica ispravno zatvorena. Ako se poklopac otvori u toku rada, motor se odmah zaustavlja.

Uživajte u čistoj radnoj površini dok cijedite voće zahvaljujući funkciji DripStop. Ispusni je otvor osmišljen tako da sok možete jednostavno izliti bez kapanja. Vaša će radna površina nakon cijeđenja uvijek ostati čista.

Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. No ne i s ovim sokovnikom. Dijelove moguće oprati u perilici posuđa i garantovati jednostavno i prikladno čišćenje.

Iscijedite velike količine soka bez potrebe za pražnjene spremnika za pulpu. Zahvaljujući posebno velikom spremniku za sok (1,5 l) i pulpu (3,0 l) možete iscijediti velike količine soka odjednom. Ne trebate se zaustaviti kako biste ispraznili spremnik.

Mirno uživajte u pripremi hrane! Svi plastični sastavni dijelovi koji mogu doći u dodir s hranom su bez BPA. Zahvaljujući plastici bez BPA priprema hrane garantovano je zdrava, sigurna i udobna.

Specifikacije

Osnovno

Vrsta uređaja
Sokovnik
Boja
Siva
Snaga uređaja
1000 w
Zapremina posude
1.5 l
Zapremina posude za otpatke
3 l
Broj brzina
2
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
22.1 cm
Visina
42.5 cm
Dubina
32.2 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.
Moja korpa
Korpa je prazna