Od 31.05. do 20.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

MBS je privatna fabrika u okviru Invej grupacije i odličan brend ako želite da podržite kvalitet i proizvodnju sa balkanskih prostora. Sa poslovnom politikom koja se bazira na inovativnosti, povjerenju i odgovornosti prema potrošačima, kompanija MBS pronalazi svoj put do vrha i zasluženog mjesta među liderima u proizvodnji i plasmanu šporeta na čvrsto gorivo u Evropi.

Filteri

Filteri

Prikazano 1 od 1 proizvoda
Nema na stanju
  • Boja: Bijela
  • Vrsta goriva: Drvo / Ugalj
  • Toplotna snaga peći: 8,5 / 9,5 KW
  • Površina grijanja peći: 32-56 / 48-63 m²
  • Etažna peć: Ne
911,00 KM + besplatna dostava

Sa ciljem da razvije vrhunski kvalitet i vrijednosti,  MBS stalno implementira nove tehnologije i plasira na tržište grejna tijela odličnih karakteristika.

Top izbor online ponuda obuhvata na desetine odličnih modela MBS štednjaka i peći. Čuveni “smederevac”, koji podsjeća na prošlost i kuhinju naše bake, gdje se peče i miriše domaći hljeb, i danas je jedan od vodećih proizvoda. Dio asortimana su i moderne ventilatorske peći na pelete, izvrsnog dizajna i snage.

U kompaniji MBS sprovodi se politika kvaliteta, koja sljedi očekivanja, želje i potrebe kupaca. Prema tome, ako se odlučite za bilo koju peć, kamin ili štednjak ovog proizvođača, možete biti sigurni da ste kupili grejno tijelo vrhunskih karakteristika i po povoljnoj cijeni.

Moja korpa
Korpa je prazna