Od 09.09. do 30.09. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

MBS je privatna fabrika u okviru Invej grupacije i odličan brend ako želite da podržite kvalitet i proizvodnju sa balkanskih prostora. Sa poslovnom politikom koja se bazira na inovativnosti, povjerenju i odgovornosti prema potrošačima, kompanija MBS pronalazi svoj put do vrha i zasluženog mjesta među liderima u proizvodnji i plasmanu šporeta na čvrsto gorivo u Evropi.

Filteri

Filteri

Trenutno nema proizvoda navedenog proizvođača.


Sa ciljem da razvije vrhunski kvalitet i vrijednosti,  MBS stalno implementira nove tehnologije i plasira na tržište grejna tijela odličnih karakteristika.

Top izbor online ponuda obuhvata na desetine odličnih modela MBS štednjaka i peći. Čuveni “smederevac”, koji podsjeća na prošlost i kuhinju naše bake, gdje se peče i miriše domaći hljeb, i danas je jedan od vodećih proizvoda. Dio asortimana su i moderne ventilatorske peći na pelete, izvrsnog dizajna i snage.

U kompaniji MBS sprovodi se politika kvaliteta, koja sljedi očekivanja, želje i potrebe kupaca. Prema tome, ako se odlučite za bilo koju peć, kamin ili štednjak ovog proizvođača, možete biti sigurni da ste kupili grejno tijelo vrhunskih karakteristika i po povoljnoj cijeni.