Filteri

Filteri

KM – KM
Prikazano 0 od 0 proizvoda

Top izbor asortiman obuhvata na desetine modela koji zadovoljavaju razne potrebe korisnika – bilo da tražite računar za posao, gejmerski ili mali laptop za svakodnevno surfovanje na internetu. Laptopi sa aluminijumskim ili plastičnim kućištem, sa Intel ili AMD procesorom, klasičnim hard diskom ili SSD-om, velikom RAM memorijom i modernim dizajnom - vaše je da pronađete laptop po mjeri.

Izaberite ultralaki model laptopa sa ili bez fabrički instaliranog operativnog sistema, sa vrhunskom rezolucijom ekrana i odličnom grafičkom karticom, već po cijeni od 570 KM. Za nešto zahtjevniji rad na računaru opredijelite se za laptop sa IPS panelom i Anti-Glare ekranom, sa osvjetljenom tastaturom i čitačima kartica. Što se tiče dijagonale ekrana, nudimo modele od 14”, 15,6”, 16,1”. 

Današnji laptop računari posjeduju inovativne tehnologije koje podižu korisničko iskustvo na viši nivo. Sa snažnim procesorom, grafičkom karticom i kvalitetnim ekranom sa jasnim prikazom boja, prijenosni računari pružaju izvrsne mogućnosti za montažu videa, projektovanje, 3D modelovanje, obradu fotografija i grafički dizajn. Takođe, ispunjavaju sve uslove za rad u programima kao što su Word, Excel, Outlook, Power Point.

Ako još niste sigurni koji laptop kupiti, istražite akcijsku ponudu i popuste za laptope na našem sajtu i izaberite kvalitetan prijenosni računar po promotivnim i povoljnim cijenama.

Top izbor vam omogućuje plaćanje na nekoliko različitih načina. Izaberite laptop za sebe, platite gotovinski pouzećem ili karticama Unicredit i Intesa SanPaolo banke na 12 ili 24 mjesečne rate. Online kupovina laptopa putem naše web stanice je sigurna, povoljna i bez skrivenih troškova. Dostava je besplatna za Sarajevo, Banja Luku i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Moja korpa
Korpa je prazna