Od 30.09. do 20.10. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Side by side frižider - NoFrost
BOSCH KAN93VIFP

Side by side frižider - NoFrost
BOSCH KAN93VIFP

Inox +/ Prosto za hlađenje: 371 l / Prostor za zamrzavanje:189 l
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: KAN93VIFP
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 3436,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Potreban vam je prostrani frižider koji ne zauzima previše mesta u kuhinji? Naši frižideri XXL kapaciteta su pravo rešenje. Vrlo malo su širi od standardnog modela i omogućavaju vam da smestite čitave plehove za pečenje, velike lubenice i ostale glomazne namirnice. Veća unutrašnjost vam omogućava lakšu preglednost i proveru namirnica i pruža odličnu prilagodljivost u pogledu skladištenja namirnica.

LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.

Iz frižiderskog dela možete veoma lako da uklonite sve police sa bezbednim staklom radi još više prostora - za čuvanje višespratnih torti, ili na primer, cele ćurke. Veće namirnice poput porodične pice se mogu bez problema smestiti na staklenu površinu.

Kada se aktivira funkcija režima rada tokom odmora, temperatura u odeljku frižidera iznosi približno +14 °C, a u zamrzivaču oko −18 °C, čime se štiti zamrznuta hrana i sprečava se rasipanje energije u frižideru.

Sada se lako možete takmičiti sa bilo kojim barom na plaži. Sa svežim kockicama leda iz praktično pokretljivi IceTwister, vaša hladna pića će biti još boljeg ukusa. Pri jednom punjenju proizvodi se 20 kockica leda. IceTwister je brz i jednostavan, i prilikom punjenja nećete prosuti vodu.

Aktivirajte funkciju super hlađenja pre nego što odete u kupovinu, da biste nakratko snizili temperaturu u frižideru, kako bi sveže namirnice koje kupite bile skladištene na odgovarajućoj temperaturi. Temperatura se snižava pritiskom na dugme (na najnižu vrednost od 2°C). Da bi se izbeglo nepotrebno trošenje energije, funkcija se automatski isključuje nakon približno 6 sati.

Imamo ime za pametnu interakciju senzora temperature, elektronike i kompresora: 'Pametna izmenjivačka tehnologija. Senzori temperature stalno prate temperaturu unutar i van ugradnog frižidera. Promene se odmah povezuju sa elektronskim sistemom koji se brine da kompresor prilagodi svoje performanse prema trenutnoj situaciji.

Signal upozorenja sa zvukom ili svetlošću kada vrata nisu zatvorena ili se javi druga greška

Zahvaljujući optimalnim uslovima čuvanja, hrana zadržava idealnu konzinstenciju; sladoled, na primer, nije ni previše mekan ni previše čvrst. Konstantna temperatura u unutrašnjosti frižidera je odlučujući faktor u postizanju više svežine i ukusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontrolišu temperaturu u unutrašnjosti frižiderskog i dela za zamrzavanje. Rezultat toga je konstantna temperatura unutar frižidera nezavisno od spoljašnje temperature.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Energetska kategorija
F
Zapremina frižidera
372 l
Zapremina zamrzivača
208 l
Položaj zamrzivača
Lijevo
Kapacitet zamrzavanja
12 Kg/24h
No Frost
Da
Točilica za vodu
Ne
Ledomat
Da
Broj vrata
Dvoja vrata
Inverterski kompresor
Da
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
90,8 cm
Visina
178,7 cm
Dubina
70,7 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.