Od 31.05. do 15.06. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 50 KM.

Ugradbeni frižider sa zamrzivačem
BOSCH KIS86AFE0

Ugradbeni frižider sa zamrzivačem
BOSCH KIS86AFE0

LowFrost / Energetska kategorija: E / Buka: 36dB
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: BOSCH
  • Šifra: KIS86AFE0
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 2063,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 2 godine
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 72h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.

Iz frižiderskog dela možete veoma lako da uklonite sve police sa bezbednim staklom radi još više prostora - za čuvanje višespratnih torti, ili na primer, cele ćurke. Veće namirnice poput porodične pice se mogu bez problema smestiti na staklenu površinu.

Da bi zadržala vitamine, hranjivu vrednost, izgled i ukus, hranu treba zamrznuti što je brže moguće. Zahvaljujući funkciji automatskog super zamrzavanja, možete brže zamrznuti manje količine hrane, istovremeno štiteći zamrznute namirnice od odmrzavanja. Zamrzivač detektuje porast temperature i automatski podešava temperaturu kako bi garantovao najbolje uslove skladištenja.

Izuzetno duboka fioka za zamrznutu hranu radi praktičnog smeštanja posude sa zamrznutom hranom ili većih zamrznutih namirnica poput torti ili pica. Bez obzira da li morate da radite ketering za dečiji rođendan ili da zamrznete svadbenu tortu - u BigBox fioci naći ćete dovoljno prostora za veće smrznute namirnice.

Koliko puta vam se dogodilo da vam je teško da pronađete namirnice koje su zavučene u dubini prepunog frižidera? Uz pomoć EasyAccess police za lakši pristup sada vam je pregledan ceo sadržaj frižidera. Jednostavno je izvucite da biste imali laki pristup svim svojim namirnicama. Ova za rukovanje jednostavna polica napravljena je od stakla otpornog na lom i omogućava vam da brzo pronađete prave sastojke za vaš naredni obrok.

Konstantna potreba za odmrzavanjem vašeg konvencionalnog zamrzivača ne samo da vam oduzima mnogo vremena, već troši i energiju. LowFrost smanjuje količinu naslaga leda u vašem zamrzivaču da bi se eliminisala potreba za čestim odmrzavanjem. Ako odmrzavanje ikada bude neophodno, naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem sa funkcijom LowFrost opremljeni su praktičnim ventilatorom na samoj osnovi aparata za brzo rešenje ovog problema. Odaberite zamrzivač koji brine o vama, ali i o sebi.

VarioShelf podeljen bezbednim staklom se može lako podesiti za stavljanje namirnica u frižider i njihovo uklanjanje. Pri tom je idealan za predmete kao što su visoke flaše ili posude, a pruža vam potpunu fleksibilnost kada vam treba još prostora. Druga polovina police glatko klizi ispod druge i samim tim je posebno praktična.

Kod aparata sa dve odvojene rashladne komore, odeljci za hlađenje i zamrzavanje se mogu kontrolisati odvojeno. Elektronsko upravljanje jednostavno za upotrebu omogućava individualno podešavanje temperature.

Kada se aktivira funkcija režima rada tokom odmora, temperatura u odeljku frižidera iznosi približno +14 °C, a u zamrzivaču oko −18 °C, čime se štiti zamrznuta hrana i sprečava se rasipanje energije u frižideru.

Aktivirajte funkciju super hlađenja pre nego što odete u kupovinu, da biste nakratko snizili temperaturu u frižideru, kako bi sveže namirnice koje kupite bile skladištene na odgovarajućoj temperaturi. Temperatura se snižava pritiskom na dugme (na najnižu vrednost od 2°C). Da bi se izbeglo nepotrebno trošenje energije, funkcija se automatski isključuje nakon približno 6 sati.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Bijela
Energetska kategorija
E
Zapremina frižidera
192 l
Zapremina zamrzivača
74 l
Položaj zamrzivača
Dole
Kapacitet zamrzavanja
4 Kg/24h
No Frost
Ne
Smjer otvaranja vrata
Promjenjivo
Broj vrata
Dvoja vrata
Garancija
2 godine

Dimenzije uređaja

Širina
55,8 cm
Visina
177,2 cm
Dubina
54,5 cm
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.