Od 15.07. do 09.08. besplatna dostava za sve artikle u vrijednosti preko 100 KM.

Električni trotinet
SEGWAY KickScooter MAX G30LE Lite

Električni trotinet
SEGWAY KickScooter MAX G30LE Lite

Brzina: 25 Km/h / Maksimalna kilaža: 100 Kg / Domet: 40 Km
  • Dostupnost: Ima na stanju
  • Brend: Segway
  • Šifra: AA.00.0003.81
Dostupnost: Ima na stanju

Cijena: 1159,00 KM

*Cijena je sa uračunatim popustom za gotovinsko/jednokratno plaćanje

  • Garancija na uređaj: 1 godina
  • Besplatna dostava
  • Vrijeme dostave: do 48h
BESPLATAN POZIV VIBER

0800 310 01

065 970 970

Detaljan opis proizvoda

Nova generacija Segway električnog trotineta, dizajniran je da bude čvršći i snažniji za maksimalno uživanje u vožnji. Ovaj model ostvaruje maksimalnu brzinu od 25 km/h i omogućava vam istraživanje svijeta oko sebe ili jednostavno putovanje sa dometom do 40 km na jednom punjenju baterije. Sa lakoćom savladava uspone i do 20% nagiba.

MAX G30 Lite je opremljen novom generacijom dodatno poboljšanih velikih, 10-inčnih pneumatskih guma koje pružaju poseban ugođaj, maksimalnu udobnost i stabilnost u vožnji. Otporne su na probijanje i odlično apsorbuju udare za maksimalnu sigurnost u vožnji. Ne samo zbog fantastičnih guma, ovaj e-trotinet je stovren za dostizanje vrhunskih performansi, naročito na čistom putom, gdje zahvaljujući snažnom motoru od 350 W obezbjeđuje maksimalan užitak pri maksimalnoj brzini od 25 km/h.

Pogon preko zadnjeg točka nudi jaču stabilnost, bolje ubrzanje i višu energetsku efikasnost ovom e-trotinetu klasičnog geometrijskog dizajna i ledeno bijele i antracit sive boje. Displej kontrolne ploče nudi potpune informacije. Na LED ekranu možete vidjeti brzinu, provjeriti nivo baterije i Bluetooth vezu, ali i odabrati jedan od 3 načina vožnje. Dvostrukim klikom na intuitivnu LED kontrolnu ploču možete se prebacivati ​​između Eco, Standard i Sports načina rada, zavisno od vaših potreba, raspoloženja ili jednostavno stila vožnje.

Regenerativni sistem kočenja
Ninebot MAX G30LE sadrži regenerativni sistem kočenja koji KickScooter napaja električnom energijom i recikliranom energijom iz vožnje. Energija se skuplja iz sistema regenerativnog kočenja i distribuira kada vam je potrebno pojačanje kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo prilikom kočenja i kako bi se produžio domet. Ovaj model ima izuzetan sistem kočenja budući da se bubanja kočnicom na prednjem točku i elektronskom kočnicom na zadnjem točku upravlja istom ručicom. Na ovaj način KickScooter osigurava najveću moguću sigurnost.

Pametni sistem upravljanja baterijama (BMS) prošao je 7 godina kontinuiranog tehnološkog razvoja kako bi bile osigurane optimalne performanse MAX G30LE skutera. Ovaj skuter lako se sklapa u samo 3 klika. Može se ponijeti u ruci, na primjer ako treba da prijeđete stepenice ili uđete u lift, možete ga lako unijeti u javni prevoz, odložiti u gepek automobila ili na skoro svako mjesto u kući.

Prednje LED svjetlo velike jačine od 2.5 W, ugrađeno je s namjerom da se dobro osvijetli put prilikom noćnih vožnji, ali i da poveća vašu vidljivost drugima oko vas, bez mogućnosti da ih zaslijepi. Ninebot MAX G30LE ima 7-inčnu široku platformu za stajanje pružajući vam tako dodatnu udobnost. Njen protivklizni dizajn s povećanim kontaktnim trenjem osigurava stabilnost vozača. Zahvaljujući standardu vodootpornosti IPX5, ovaj električni trotinet može da podnese slabiju kišu bez ikakvih posljedica, ali namjerno izlaganje vodi, kao i vožnja po lokvama se ne preporučuju.

Ukupna ocjena

Ovaj artikal još uvijek nema ocjena.

Recenzije korisnika

Ovaj artikal još uvijek nema recenzija.

Specifikacije

Osnovno

Boja
Siva
Maksimalna brzina
25 km/h
Autonomija baterije
40 km
Vrijeme punjenja
6,5 h
Nosivost
100 Kg
Garancija
1 godina

Dimenzije uređaja

Širina
Visina
Dubina
*Navedene informacije su samo za ovaj proizvod i zasnivaju se na najnovijim informacijama koje je objavio proizvođač.