Baza znanja

Najpouzdaniji brendovi bijele tehnike i kućanskih aparata

Datum: 05.05.2023.

Teško je zamisliti moderan dom bez kvalitetnih kućanskih aparata i savremene tehnologije. Zahvaljujući tehnološkom napretku i inovacijama, danas na raspolaganju imamo tako mnogo mogućnosti. Koristimo frižidere i pećnice sa LED ekranima, mašine za pranje i sušenje veša sa elektronskim upravljanjem, dostupni su nam gotovo svi kućanski uređaji sa smart funkcijama i programima.

Sa sve većim izborom i asortimanom na tržištu bijele tehnike može biti poprilično izazovno opredijeliti se za pravi model i robnu marku aparata. Poznati proizvođači uređaja kao što su Bosch, Beko i Gorenje prepoznali su sve veće potrebe čovjeka za pametnim aparatima. Zbog toga možemo da računamo na uređaje vrhunskih performansi kao na savremena rješenja za svako domaćinstvo.

Koje od zastupljenih robnih marki bijele tehnike na domaćem tržištu imaju najbolje ocjene potrošača? U Top izbor Bazi znanja otkrivamo koji su to najpouzdaniji brendovi bijele tehnike i kućanskih aparata.

Gorenje - Uređaji koji pojednostavljujuju život

Kompanija "Gorenje" osnovana je 1950. godine u Velenju (Slovenija), a od 2018. godine je u vlasništvu kineske kompanije "Hisense".

Pod sloganom "Life simplified", odnosno "Pojednostavljen život", kompanija "Gorenje" je decenijama jedan od svjetskih lidera kada je u pitanju proizvodnja bijele tehnike. U proizvodnim pogonima ove slovenačke kompanije prave se uređaji za domaćinstvo prepoznatljivog kvaliteta, koji zadovoljavaju evropske kriterijume i standarde.

Čitav asostiman kućanskih aparata po pogodnim cijenama može se naći u Austriji, Njemačkoj, Norveškoj, ali i Kataru, Saudijskoj Arabiji, Švedskoj i Švicaarskoj i još preko šezdeset drugih zemalja. Na našim prostorima takođe, Gorenje uređaji ulijevaju veliko povjerenje potrošača. Jedan od razloga leži u osnovnoj misiji i politici kvaliteta kompanije da se u proizvodnji uvijek slijede potrebe i očekivanja kupaca.

frižider-kućanski-aparati-kuhinja

U prodavnicama bijele tehnike nude se zamrzivači sa naprednim funkcijama, mašine za pranje posuđa, ugradbeni i samostojeći štednjaci, ali i čitav spektar funkcionalnih malih kućanskih aparata modernog dizajna. Veliki dio Top izbor ponude čine upravo aparati robne marke Gorenje. Nudimo pomenute velike kuhinjske aparate, na desetine modela rashladnih uređaja (Gorenje frižideri, Gorenje No Frost frižideri, Gorenje zamrzivači, od ugradbenih do samostojećih modela). Naročito su traženi i popularni Gorenje električni šporeti i ploče za kuvanje, kao i ugradbene rerne.

No, u asortimanu Top izbor online prodavnice možete naći i samostojeće i ugradbene mašine za pranje posuđa marke Gorenje, kao i mašine za pranje i sušenje veša. Možete kupiti na poklon ili opremiti svoj dom i praktičnim malim kućanskim aparatima. Poznati su po kvalitetu Gorenje usisivači, pegle, mikseri, a pritom imaju odlične cijene i sjajne performanse.

Bosch - Tehnologija za život

Kompanija "Bosch" osnovana je daleke 1886. godine u Štutgartu, u Njemačkoj, a danas je svjetski poznat i priznat brend.

Kao njemački lider u proizvodnji bijele tehnike, kućanskih aparata, automobilskih dijelova i elektronike, firma "Bosch" više od jednog vijeka razvija i unapređuje svoje proizvode. Pod sloganom "Tehnologija za život" (Invented for life) Bosch je prepoznatljiv po kvalitetu uređaja, a na domaćem tržištu naročito po mašinama za pranje i sušenje veša, kao i po modernim modelima velikih kuhinjskih aparata poput ploča za kuvanje, štednjaka, mikrovalnih pećnica i aspiratora, kao i rashladnih aparata.

Konstantan rad, inovativni pristup i održiva proizvodnja vodeći su razlozi što njemačka robna marka Bosch dobija pozitivne ocjene i recenzije potrošača. Pored toga što nastoje da stvore funkcionalne i dugotrajne aparate modernog dizajna, u Bosch-u posebno mare za prirodne resurse i životnu sredinu. U fabrikama se reciklira čak 92% otpada, a poseban fokus je na uštedi vode u procesu proizvodnje, kao i na ambalaži za transport uređaja. Zbog toga ne treba da iznenadi što su osim po kvalitetu Bosch uređaji u vrhu liste ekološki i ekonomski najprihvatljivijih na svijetu.

Beko - turski brend prepoznatljiv u cijelom svijetu

Kompanija "Beko" osnovana je 1954. godine u Istanbulu (Turska) i više od 60 godina važi za jedan od najkvalitetnijih brendova u svijetu.

Glavni turski proizvođač velikih i malih kućanskih aparata i elektronike je Beko (Beko Elektronik), čiji uređaji zadovoljavaju najviše standarde. Izvanredan proizvodni program koji uključuje mašine za pranje i sušenje veša, male kućanske aparate, računare i klima uređaje, čini da robna marka Beko bude posebno cijenjena u našem regionu.

sudomašina

Značajan dio Top izbor asortimana čine upravo Beko aparati - perilice suđa, električni i kombinovani šporeti, ali i drugi veliki i mali kuhinjski uređaji. Imamo sve vrste Beko frižidera: kombnovane, side by side frižidere, kao i ugradbene modele i hladnjake.

Trenutno postoji 18 fabrika u čitavom svijetu u kojima kompanija Beko zapošljava preko 30.000 ljudi. Dakle, osim na evropskom tržištu, Beko plasira svoje proizvode i u Aziji, Africi i Južnoj Americi.

"Život je dobar" sa LG

Osnovana još 1984. godine u Seulu u Južnoj Koreji, kompanija "LG electronics" dio je velike LG korporacije, koja ima predstavništva u čak 84 države svijeta.

Pod sloganom "Život je dobar" (Life's good) LG proizvodi uređaje vrhunskog kvaliteta - od mobilnih telefona, preko televizora i drugih audio i video aparata do velikih uređaja za cijelo domaćinstvo. Brend je čuven po tome što postavlja visoke standarde u proizvodnji kao i po energetski efikasnim proizvodima modernog dizajna.

Pouzdanost i kvalitet LG uređaja drži ga na vrhu liste najtraženijih i najpopularnijih i na domaćem tržištu. U Top izbor prodavnici, između ostalog po povoljnoj cijeni možete naći klima uređaje ove robne marke, kao što su modeli LG S24EQ i LG S 18 EQ sa DUAL inverter sistemom.

Firma prethodnica LG-ja je "Goldstar", u čijem pogonu je proizveden prvi korejski radio 1959. godine, kao i prvi automatski telefonski aparat (1961) i crno-bijeli televizor (1966) u Koreji. Danas važi za giganta u svijetu elektronike i bijele tehnike.

Tesla - ime koje znači razvoj

Brend "Tesla" pokrenula je grupacija Comtrade 2014. godine, i od tada se u cijelom regionu distribuiraju elektronski i uređaji bijele tehnike, čiji se kvalitet mjeri sa aparatima drugi velikih kompanija.

rerne-kuhinja

Tesla uređaji su za kratko vrijeme zavrijedili povjerenje potrošača. Cjelokupni asortiman: televizori, klima uređaji, tableti, mobilni telefoni, mašine za pranje veša, frižideri i zamrzivači, ugradbene rerne i ploče za kuvanje, aspiratori i mikrovalne pećnice - plasiraju se na balkansko tržište, ali i u prodavnicama u Švicarskoj i istočnoj Africi. Misija ovog brenda je kreiranje modernog i komfornog doma u kome je sve prilagođeno potrebama čovjeka današnjice.

Dyson - "Efikasnost je u našoj DNK"

Multinacionalna tehnološka kompanija "Dyson", osnovana je 1931. godine u Singapuru, a danas ima više od 14.000 zaposlenih širom svijeta. Kućanski aparati dostupni su u više od 65 zemalja.

Kao jedan od lidera u proizvodnji uređaja kao što su usisivači, pročišćivači zraka, sušila za ruke i kosu, Dyson je kompanija koja radi iza slogana "Efikasnost je u našoj DNK". Već se u paroli firme naslućuje politika kvaliteta, kao i misija, a to je pronalazak praktičnih, inovativnih, ali najvažnije energetski efikasnih rješenja u procesu proizvodnje uređaja.

U "Dyson"-u imaju cilj da proizvedu kućanske aparate koji rade bolje. Ovi visoki standardi i razvijena tehnologija su razlog što su Dyson uređaji fio Top izbor ponude. Moderni usisivači koji dubinski čiste svaku vrstu podne podloge i tepiha, štapni i bežični modeli, sa filterima za usisavanje mikroskopski sitne prašine i Ball tehnologijom samo su neki od primjera. Takođe, Dyson pročišćivači i ovlaživači vazduha mogu unaprijediti vaš život i kvalitet stanovanja, jer automatski vlaže, hlade i pročišćavaju vazduh u cijeloj prostoriji. Prečišćivač vazduha DYSON TP00 Pure Cool jedan je od tipičnih modela koji pokazuju inovativnost ove kompanije da djelu.

U Top izbor prodavnici možete pronaći i različite modele fenova sa stajling dodacima - češalj, difuzor, mlaznica za zaglađivanje itd. sa oznakom Dyson. Efikasnost, tehnologija i dizajn su primarni prioriteti ovog brenda, zbog čega su se sa lakoćom izborili za mjesto u vrhu proizvođača kućanskih uređaja u svijetu.

S namjerom da našim kupcima omogućimo najbolje moguće iskustvo i ponudimo najkvalitetnije aparate bijele tehnike u Top izbor online prodavnici formiramo ponudu najpouzdanijih robnih marki ne samo u regionu, već i u Evropi i svijetu. Koji god uređaj da vam je potreban, možete biti sigurni u kvalitet modela, jer naš asortiman čine isključivo renomirani brendovi.

Sretna kupovina!

Ostali tekstovi